Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο στρατός της Μαλαισίας ισχυρίζεται ότι εντόπισε το χαμένο Boeing

Ο στρατός της Μαλαισίας ισχυρίζεται ότι εντόπισε το χαμένο Boeing
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Μαλαισία,

Επί ποδός βρίσκονται οι στρατιωτικές αρχές της Μαλαισίας καθώς σύμφωνα με διαρροές στο διεθνές πρακτορείο Reuters, τα ραντάρ τους εντόπισαν πιθανότατα το αγνοούμενο Boeing 777 με τους 239 επιβάτες.

Η περιοχή Μάλακα, στην οποία σπεύδουν όλες οι δυνάμεις που έχουν κινητοποιηθεί από το Σάββατο που εξαφανίστηκε το αεροσκάφος, βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της παραθαλάσσιας πόλης Βουνγκ Τάου του Βιετνάμ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πολιτικής αεροπορίας, Λάι Σαν Ταν.

Η αεροπορική εταιρεία είχε δηλώσει το Σάββατο ότι η πτήση βρισκόταν στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Μαλαισίας πάνω από την πόλη Κότα Μπαρού.

“Άλλαξε πορεία μετά την Κότα Μπαρού και άρχισε να πετάει σε χαμηλότερο ύψος. Αυτό συνέβη στα στενά της Μαλακκά”, δήλωσε ο στρατιωτικός αξιωματούχος στο Reuters.

Εν τω μεταξύ στη μάχη των ερευνών βρίσκονται τουλάχιστον 30 αεροσκάφη και 40 πλοία, τα οποία χτενίζουν τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων του Βιετνάμ.

Την ίδια ώρα και ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα σενάρια που θέλουν το αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας να έχει πέσει θύμα αεροπειρατείας οργιάζουν. Οι αστυνομικές Αρχές της Μαλαισίας επιβεβαίωσαν ότι ένας εκ των δύο που είχαν επιβιβαστεί στο χαμένο αεροσκάφος δίχως διαβατήριο είναι ένας 19χρονος Ιρανός, ονόματι Πούρια Νουρ Μοχάμαντ Μερντάντ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

National Interest: Ο Ερντογάν με «δάσκαλο» τον Πούτιν δημιούργησε ένα στρατό ισλαμιστών μισθοφόρων για να κατακτήσει τον κόσμο

Μαλαισία: 278 νέοι θάνατοι και 13.104 νέα κρούσματα – Σύνολο: 25.437 νεκροί

Η Μαλαισία ανησυχεί ότι η AUKUS θα προκαλέσει κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στον Ινδο-Ειρηνικό

Έξαρση του κορωνοϊού στη Ν/Α Ασία – «Πολύ επικίνδυνη» παραλλαγή στο Βιετνάμ

Σχέδιο Ερντογάν να «απελευθερώσει» την Ιερουσαλήμ με Ιρανούς, Μαλαισιανούς και Πακιστανούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr