Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανίδα είχε παντρευτεί 9 άνδρες ταυτόχρονα

Αμερικανίδα είχε παντρευτεί 9 άνδρες ταυτόχρονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, η Λιάνα Μπαριέντος (Liana Barrientos), αποκαλύφθηκε ότι ήταν παντρεμένη με 9 άνδρες ταυτόχρονα.

Οι εισαγγελείς σκοπεύουν να ασκήσουν διώξεις για απάτη εναντίον της καθώς όπως φαίνεται η γυναίκα συμφωνούσε να παντρευτεί τους άνδρες προκειμένου αυτοί να λάβουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Η Λιάνα Μπαριέντος, 39 ετών, είχε παντρευτεί άνδρες που είχαν καταγωγή από την Αίγυπτο, την Τουρκία, τη Γεωργία και άλλες “κόκκινες” χώρες.

Μάλιστα ένας από τους συζύγους της, ο πακιστανικής καταγωγής Ρασίντ Ρατζπούτ, απελάθηκε το 2006 στο Πακιστάν ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε η Αμερικανική Υπηρεσία Μετανάστευσης (ICE) μετά από καταγγελίες ότι ο άνδρας έκανε απειλητικά σχόλια κατά των ΗΠΑ.

Η Μπαριέντος δήλωσε αθώα στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον της, παρά το γεγονός ότι είχε παντρευτεί μέχρι το 2002 9 άνδρες.

Οι «σύζυγοι» έκαναν αίτηση για την αμερικανική υπηκοότητα. «Όταν οι αιτήσεις για ορισμένους απορρίφθηκαν, αυτοί έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου και να υποβάλουν και πάλι αίτηση για υπηκοότητα μέσω άλλων γάμων», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα Τζέσικα Λούπο.

Η ίδια παραδέχθηκε στο δικαστήριο του Μπρονξ την Παρασκευή ότι από τους 10 άνδρες που συνολικά παντρεύτηκε, στον έναν είπε το “ναι” επειδή της πρόσφερε χρήματα για να τον βοηθήσει με αυτό τον τρόπο να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα η Μπαριέντος είναι ακόμα παντρεμένη παράλληλα με 4 άνδρες.

Η Μπαριέντος παντρεύτηκε τους εννέα από τους δέκα συνολικά άνδρες της μεταξύ του 1999 και του 2002. Ωστόσο, κατηγορείται για απάτη μόνο για τον δέκατο σύζυγο, τον οποίο παντρεύτηκε στο Μπρονξ το 2010. Και αυτό επειδή έγραψε στην άδεια του γάμου της ότι δεν είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν. Είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση 4 ετών.

Η Μπαριέντος αφέθηκε ελεύθερη δίχως εγγύηση και η δίκη της θα συνεχιστεί στις 18 Μαΐου.

Δύο ώρες μετά την αποχώρησή της από το δικαστήριο την Παρασκευή, η Μπαριέντος συνελήφθη 15 τετράγωνα παρακάτω κατηγορούμενη ότι μπήκε στο Μετρό χωρίς εισιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr