Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ! 10 Τζιχαντιστές βίασαν 9χρονη Γιαζίντι και την άφησαν έγκυο

ΣΟΚ! 10 Τζιχαντιστές βίασαν 9χρονη Γιαζίντι και την άφησαν έγκυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η είδηση που αναδημοσιεύουμε από τη βρετανική Daily Mail σοκάρει. Ένα εννιάχρονο κορίτσι των Γιαζίντι, που είχε αιχμαλωτιστεί από το Ισλαμικό Κράτος τον Αύγουστο του 2014, έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από τουλάχιστον δέκα ανθρωπόμορφα κτήνη τζιχαντιστές στο Ιράκ.

Το παιδί είναι μεταξύ των 216 Κούρδων Γιαζίντι (μεταξύ των οποίων 40 παιδιά) που πρόσφατα αφέθηκαν ελεύθεροι από το Ισλαμικό Κράτος.

Επί έναν σχεδόν ολόκληρο χρόνο η 9χρονη έμεινε σκλάβα στα χέρια των τζιχαντιστών, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ότι ήταν ένα 9χρονο παιδί και τη βίασαν με όλους τους τρόπους.

Σύμφωνα με εθελοντές που συμμετέχουν σε ανθρωπιστικές αποστολές στο βόρειο Ιράκ, η μικρή “βιάστηκε τουλάχιστον από δέκα άνδρες” όσο ήταν αιχμάλωτη των ισλαμιστικών τεράτων.

“Οι περισσότεροι από αυτούς που τη βίασαν ήταν υποψήφιοι βομβιστές αυτοκτονίας ή τζιχαντιστές πρώτης γραμμής, που τους δόθηκε το παιδί ως ανταμοιβή για τη θυσία που θα έκαναν”, είπε ο Γιουσίφ Νταούντ (Yousif Daoud), ένας Καναδός εθελοντής σε ανθρωπιστική αποστολή στην εφημερίδα Toronto Star.

“Το κορίτσι είναι τόσο μικρό σε ηλικία που θα μπορούσε να πεθάνει εάν γεννούσε το μωρό”, πρόσθεσε. “Ακόμα και μια καισαρική τομή είναι επικίνδυνη. Οι βιασμοί που υπέστη της έχουν αφήσει ψυχικά και φυσικά τραύματα”.

Το 9χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στη Γερμανία όπου και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη.

Οι 216 Κούρδοι Γιαζίντι που απελευθερώθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος, κρατούνταν όμηροι από το καλοκαίρι του 2014 όταν το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στα χωριά τους στην περιοχή γύρω από το Σιντζάρ στο βόρειο Ιράκ.

Οι ίδιοι είπαν ότι αρχικά νόμιζαν ότι το Ισλαμικό Κράτος τους μετέφερε για να τους οδηγήσει στον τόπο της εκτέλεσής τους. Η έκπληξή τους ήταν τεράστια όταν συνειδητοποίησαν ότι αντί για βέβαιο θάνατο, όπως νόμιζαν, οδηγήθηκαν για απελευθέρωση στους Πεσμεργκά.

Οι 216 Κούρδοι Γιαζίντι που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι κυρίως γυναίκες, παιδιά (40 στον αριθμό) και ηλικιωμένοι. Τα παιδιά ήταν τόσο ταλαιπωρημένα που ούτε να μιλήσουν δεν μπορούσαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση γιατί οι τζιχαντιστές άφησαν ελεύθερους αυτούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr