ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Mετά την Χίλαρι Κλίντον που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τις προεδρικές αμερικανικές εκλογές το 2016, ήρθε και η πρώτη “απάντηση” από το μέτωπο των Ρεπουμπλικάνων, στη κούρσα για τον Λευκό Οίκο.
Έτσι, ο Μαρκo Ρούμπιο, Γερουσιαστής από τη Φλόριντα, θα ανακοινώσει μέσα στην ημέρα την υποψηφιότητά του για το Ρεπουμπλικανικό χρίσμα, όπως προανήγγειλε μιλώντας σε πολίτες που έκαναν δωρεές.
Ωστόσο, μόνο βέβαιη δεν θα είναι η ανάληψη του χρίσματος από τον Ρούμπιο, καθώς αναμένονται αρκετοί ακόμα διεκδικητές, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του Τζορτζ Μπους, Τζεμπ.























































