ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών σε κάθε έναν από τους δύο πρώην ταμίες του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος (PP), του Ραχόι , εάν κριθούν ένοχοι για τις κατηγορίες που σχετίζονται με τα λεγόμενα μαύρα ταμεία του κόμματος πρότεινε χθες Δευτέρα η εισαγγελία.
Η υπόθεση σε βάρος των Λουίς Μπάρθενας και Άλβαρο δε Λαπουέρτα, τους ταμίες του PP από το 1990 ως το 2009, προκαλεί αμηχανία στην κυβέρνηση του συντηρητικού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι.
«Διαχειρίζονταν τα ταμεία και μετρητά που δίνονταν στο κόμμα από δωρητές από τους οποίους δεν έπρεπε να δέχονται κεφάλαια βάσει της ισχύουσας τότε νομοθεσίας περί χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων», τόνισε η εισαγγελία χθες Δευτέρα.
Η εισαγγελία πρότεινε την επιβολή πέντε ετών κάθειρξης και μιας σειράς προστίμων τόσο στον Μπάρθενας, όσο και στον Λαπουέρτα, εάν κριθούν ένοχοι στις κατηγορίες περί κατάχρησης, πλαστογραφίας και μια σειρά φορολογικών αδικημάτων που προκύπτουν.
Πάντως οι δύο πρώην ταμίες και άλλοι τέσσερις ύποπτοι για την υπόθεση αυτή δεν αναμένεται να δικαστούν εντός του 2015, χρονιά βουλευτικών εκλογών, δήλωσε μια δικαστική πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς νωρίτερα αυτόν τον μήνα.























































