ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός έφυγε από την Καρυστιανού - Τον απέρριψε και πάει διακοπές
Πλακιάς κατά Καρυστιανού: Στην Λάρισα δολοφονήθηκαν 57 αγνές ψυχές
Συναγερμός στη Μεσόγειο-ακτές Αιγύπτου! Drone έπληξε πλωτή μονάδα αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)
Στη Θεσσαλονίκη με ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία παρέλασαν οι «αλληλέγγυοι σανδαλάκηδες»
Ο Τραμπ «έριξε ξύλο» στο Ιράν - Κανείς δεν εμπιστεύεται τους «Μουλάδες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ζωντανός αλλά σοβαρά τραυματισμένος είναι ο αυτοανακηρυγμένος χαλίφης στο Ισλαμικό Κράτος, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian.
Η εφημερίδα, παρά τη διάψευση από το Ισλαμικό Κράτος, επιμένει να υποστηρίζει ότι πριν από δύο μήνες, σε αεροπορική επίθεση του διεθνούς συνασπισμού, ο Αλ Μπαγκντάντι τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη.
Από τότε, δύο γιατροί επισκέπτονται τακτικά το μυστικό κρησφύγετο του στη Μοσούλη, για να του παράσχουν ιατρική περίθαλψη.
Οι πληγές του αυτοανακηρυγμένου χαλίφη είναι τόσο σοβαρές, που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις διοικητικές του υποχρεώσεις και στην πραγματικότητα, τώρα, το Ισλαμικό κράτος, καθοδηγείται από τον Αμπου Αλάα Αλ Άφρι.
Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι ο Αλ Μπαγκνάντι είχε σκοτωθεί, αλλά αργότερα, η πληροφορία διαψεύστηκε από το Πεντάγωνο.























































