ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ μαζί στην άμυνα, την ενέργεια, την ειρήνη και την ασφάλεια - Χαλύβδινη συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία ήρθε αντιμέτωπη με τις… άγριες διαθέσεις ενός γουρουνιού στο Dunedin, στη Νέα Ζηλανδία.
Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της για να διώξει τον τεράστιο χοίρο, βάρους 150 κιλών, που είχε μπλοκάρει την κυκλοφορία κοντά στο σπίτι της.
Όταν, όμως, προσπάθησε να τον διώξει, εκείνος άρχισε να της τραβά το παντελόνι, ενώ την καταδίωξε όταν αυτή έτρεξε στο αυτοκίνητό της.
Αφού μπήκε στο μπροστινό κάθισμα, της επιτέθηκε και προσπάθησε να κάνει… σεξ μαζί της!
Ένας άντρας που άκουσε τις φωνές της έσπευσε να τη βοηθήσει, τραβώντας τον χοίρο από τα αυτιά για να τον απομακρύνει από πάνω της.
Η γυναίκα είχε μελανιές στον ώμο και τους μηρούς της, με τους αρμόδιους να οδηγούν το ζώο στο αγρόκτημα από το οποίο διέφυγε.























































