ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μόσχα επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχει αναπτύξει έξι μαχητικά και δύο μεταγωγικά αεροσκάφη στη Λευκορωσία, σε απάντηση για την εντατικοποίηση των αναγνωριστικών αποστολών του ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία.
“Τα πληρώματα των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών θα ξεκινήσουν κοινές αναγνωριστικές αποστολές με τους Λευκορώσους συναδέλφους τους για την προστασία και την άμυνα του εναέριου χώρου” της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιτάρ-Τας επικαλούμενο μια ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου ‘Αμυνας.
Την Τετάρτη το Μινσκ είχε ζητήσει από τη Ρωσία να εντείνει τις κοινές αποστολές τους καθώς το ΝΑΤΟ είχε ανακοινώσει δύο ημέρες νωρίτερα ότι θα στείλει αεροσκάφη-ραντάρ AWACS για αναγνωριστικές αποστολές στον εναέριο χώρο της Πολωνίας και της Ρουμανίας γιατί η κρίση στη γειτονική Ουκρανία έχει “σοβαρές συνέπειες για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της ευρωατλαντικής περιοχής” όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας ‘Αντερς Φο Ράσμουσεν.























































