ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγχονισμός, Αυτοκτονία, Βίντεο, Έρωτας, Ινδία ή Μπάρατ, Ινδουισμός, Ινδουιστές, Ισλάμ, Μουσουλμάνοι,


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα στην Ινδία. Ένας νεαρός ινδουϊστής και η αγαπημένη του, μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, βρέθηκαν κρεμασμένοι μαζί από ένα δέντρο.
Η Αστυνομία υποθέτει ότι τα δύο νεαρά παιδιά αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, επειδή οι οικογένειές τους δεν τους επέτρεπαν να παντρευτούν.
Ο Ρατζνίς (Rajnish), 22 ετών, και η Ιμράνα (Imrana), 18 ετών, αφού δεν μπορούσαν να είναι μαζί σε αυτή τη ζωή, λόγω της διαφοράς θρησκείας, αποφάσισαν να πεθάνουν μαζί, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Τα δύο παιδιά αγνοούνταν από τα σπίτια τους από το βράδυ της Δευτέρας και βρέθηκαν κρεμασμένα, μαζί, το πρωί της Τρίτης.
Το ζευγάρι ήταν ερωτευμένο εδώ και 4 χρόνια, αλλά οι οικογένειές τους δεν ήθελαν να ακούσουν κουβέντα για γάμο. Μάλιστα οι μουσουλμάνοι γονείς της Ιμράνα θα την πάντρευαν την Τρίτη, δίχως τη θέλησή της, με έναν μουσουλμάνο.
Την ημέρα γάμου της, που επέλεξαν οι άλλοι για εκείνοι δίχως να τη ρωτήσουν, έγινε τελικά η ημέρα της κηδείας της.
Αν και η είδηση συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη, οι οικογένειες των παιδιών που αυτοκτόνησαν μάλλον αντιμετωπίζουν ψύχραιμα το θέμα.
Δείτε το βίντεο, το οποίο προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες:























































