Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιάστηκε να αυνανίζεται μέσα στο αεροπλάνο με έναν συνεπιβάτη της

Πιάστηκε να αυνανίζεται μέσα στο αεροπλάνο με έναν συνεπιβάτη της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια Καναδέζα, η Αλίσια Ελίζαμπεθ Λάντερ, 26 ετών, κρίθηκε ένοχη για πράξεις απρέπειας από το δικαστήριο επειδή τον Ιανουάριο του 2014 πιάστηκε μέσα στο αεροπλάνο που ταξίδευε με κατεβασμένο το κιλοτάκι μέχρι τους αστραγάλους να αυνανίζεται παρέα με έναν άνδρα επιβάτη, τον Τζέισον Τζορτζ Τσέις, 40 ετών.

Το περιστατικό συνέβη στην πτήση από το Τορόντο στο Χάλιφαξ σε αεροπλάνο της Air Canada.

Η 26χρονη αρχικά δεν καθόταν δίπλα στον συνεπιβάτη της, που αργότερα τη “βρήκαν” μαζί.

Όταν το αεροπλάνο απογειώθηκε, ζήτησε από τις αεροσυνοδούς την άδεια να κάτσει δίπλα του, μιας και τον είχε γνωρίσει στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, όπου είχαν πιει μερικά ποτά, και θα μπορούσαν να κάνουν παρέα στο ταξίδι.

Αφού της ικανοποιήθηκε η “χάρη”, δεν πέρασε πολλή ώρα και μια αεροσυνοδός τους έπιασε να αυνανίζονται.

Η Λάντερ είχε κατεβάσει το κιλοτάκι της μέχρι τους αστραγάλους και είχε ρίξει πάνω της μια ζακέτα, για να κρύβει την πράξη της.

Ωστόσο, η αεροσυνοδός αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτούς τους δύο, διότι αμφότεροι έδειχναν να το… απολαμβάνουν.

Το “ζευγάρι” παρέλαβε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο. Αλλά και εκεί η Λάντερ δεν έκατσε καλά. Άρχισε και φώναζε με αποτέλεσμα να την κλειδώσουν σε ένα δωμάτιο για να ηρεμήσει.

Όταν πήγαν να την παραλάβουν από τον χώρο που την είχαν κλειδώσει, ανακάλυψαν ότι η Λάντερ είχε προκαλέσει ζημιές.

Η νεαρή βρέθηκε ένοχη τόσο για το απρεπές περιστατικό μέσα στο αεροπλάνο, όσο και για προσβολή αστυνομικού αλλά και για τις ζημιές που προκάλεσε στο δωμάτιο του αεροδρομίου που κρατήθηκε.

Στην απολογία της υποστήριξε ότι αισθάνεται ντροπή και ότι δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας της.

Ισχυρίστηκε ότι είχε πιει κάποια ποτά στην αίθουσα αναμονής, πριν την πτήση, επειδή ήταν στεναχωρημένη με αποτέλεσμα το ποτό να την επηρεάσει και να πράξει ό,τι έπραξε.

Η Λάντερ υπολόγισε ότι έπρεπε να είχε πιει δέκα σφηνάκια ουίσκι πριν επιβιβαστεί στην πτήση και ακόμα τέσσερα μέσα στο αεροπλάνο.

Ωστόσο, ο δικαστής αρνήθηκε να δεχτεί τη δικαιολογία ότι ήταν τόσο μεθυσμένη ώστε δεν ήξερε τι έκανε, στεκόμενος στο γεγονός ότι η κατηγορούμενη ζήτησε από τις αεροσυνοδούς να κάτσει δίπλα στον συνεπιβάτη της μετά την επιβίβαση και της έριξε μια “καμπάνα” για να τη θυμάται…

Στη φωτογραφία, η 26χρονη ασυγκράτητη Καναδέζα στα δικαστήρια. Μόλις αντιλήφθηκε τις κάμερες χρησιμοποίησε την κουκούλα της ζακέτας της για να καλύψει το πρόσωπό της. Ωστόσο, ένας φωτογράφος κατάφερε να την απαθανατίσει κατά την είσοδό της. Ναι, είναι ξανθιά…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Υπ. Εθνικής Άμυνας: Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία για την προμήθεια F-35 η Ελλάδα

Newsweek: Η Ελλάδα έτοιμη να στείλει 32 μαχητικά F-16 στην Ουκρανία – ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει η κυβέρνηση

Ολική έκλειψη ηλίου: Σε εξέλιξη το σπάνιο φαινόμενο – Live εικόνα από τη NASA

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr