ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 8 συνολικά έχουν φτάσει οι νεκροί αστυνομικοί στα Σκόπια, στις μάχες που μαίνονται για δεύτερη ημέρα στην αλβανόφωνη πόλη Κουμάνοβο, μεταξύ Αλβανών αυτονομιστών και των σκοπιανών δυνάμεων ασφαλείας.
Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί που βεβαιωμένα είχαν σκοτωθεί στις μάχες ήταν πέντε, ενώ ακόμη 30 είχαν τραυματιστεί.
Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου των Σκοπίων, ένας αστυνομικός, που είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος, υπέκυψε στα τραυματά του στη διάρκεια της νύχτας, ενώ τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι δύο ακόμη αστυνομικοί βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί.
Ο αλβανόφωνος τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων «Alsat» μετέδωσε ότι κατά τις συγκρούσεις σκοτώθηκαν και πέντε μέλη της ένοπλης ομάδας.























































