ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παγιδευμένοι για ακόμα ένα μήνα θα μείνουν τρεις αστροναύτες στο διάστημα

Παγιδευμένοι για ακόμα ένα μήνα θα μείνουν τρεις αστροναύτες στο διάστημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμη ένα μήνα θα μείνουν στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό οι τρεις αστροναύτες που επρόκειτο να επιστρέψουν στη Γη την περασμένη εβδομάδα με το ρωσικό διαστημόπλοιο Progress που χάθηκε στο διάστημα και κινδύνευε να πέσει στη Γη.

Επιστροφή στις 11 Ιουνίου

Η NASA και η ρωσική υπηρεσία διαστήματος βεβαιώνουν ότι οι αστροναύτες έχουν εφόδια για πολλές εβδομάδες, χωρίς να στερηθούν τίποτα από την αναγκαστική αλλαγή του προγράμματος.

Οι τρεις αστροναύτες, ένας Αμερικανός, ένας Ρώσος και μια Ιταλίδα θα αναγκαστούν να παραμείνουν στον Σταθμό έως τις 11 Ιουνίου, ενώ οι νέοι ένοικοι του ISS θα φτάσουν εκεί στα τέλη Ιουλίου.

Ο επικεφαλής του ρωσικού τομέα του Σταθμού Βλαντίμιρ Σολοβιόφ, δήλωσε ότι ο Τέρι Βιρτς, ο Αντόν Σκαπλέροφ και η Σαμάνθα Κριστοφορέτι αντιμετώπισαν τα νέα για την αναβολή του ταξιδιού τους με κατανόηση .

Την περασμένη εβδομάδα, η ρωσική κάψουλα Progress που μετέφερε εφόδια και καύσιμα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό δεν κατάφερε να προσδεθεί με τον Σταθμό και εξαφανίστηκε στο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο γιγαντιαίος αστεροειδής «Θεός του χάους» πλησιάζει τη Γη

Η NASA εντόπισε «δακτύλιο μπανιέρας» στον Άρη

Οι αστροναύτες του προγράμματος Artemis έφτασαν μακρύτερα από τη Γη από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο στην ιστορία

Εκτόξευση των αστροναυτών της αποστολής Artemis II της NASA προς τη Σελήνη: Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή μετά από δεκαετίες

Η NASA αναβάλλει την αποστολή Artemis II στη Σελήνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr