ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μίκαελ Σουμάχερ,


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, όπως διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Ζαμπίνε Κεμπ, στο περιθώριο διαφημιστικής εκδήλωσης.
«Είμαστε στην ευτυχή θέση να μπορούμε να πούμε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ κάνει πρόοδο και αυτό το λέω έχοντας πάντα ως δεδομένη τη σοβαρότητα του τραύματος του στο κεφάλι», είπε η εκπρόσωπος του επτά φορές πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Ζαμπίνε Κεμ σε συνέντευξη που παραχώρησε. Πρόσθεσε πάντως ότι θα χρειαστεί ακόμη πολύς χρόνος για να αναρρώσει ο Γερμανός σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Υπενθυμίζεται ότι Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, τον Δεκέμβριο του 2013. Έμεινε σε κώμα για περίπου έξι μήνες και, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν, μεταφέρθηκε πέρσι τον Ιούνιο στην Ελβετία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο βγήκε από το νοσοκομείο αυτό και επέστρεψε στο σπίτι του στο Γκλαντ, στις όχθες της λίμνης Λεμάν.























































