ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπόκο Χαράμ, Νιγηρία, Τζιχαντιστές,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ (Ισλαμικό Κράτος) δολοφόνησαν τουλάχιστον 43 ανθρώπους σε επίθεση που διήρκησε πέντε ώρες στην πόλη Γκούμπιο, στην βορειοανατολική Νιγηρία, στην πολιτεία Μπόρνο.
Η επίθεση αυτή, η οποία σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή διαπράχθηκε από περίπου 50 μέλη της Μπόκο Χαράμ, διήρκεσε περίπου πέντε ώρες, από το απόγευμα του Σαββάτου έως τις 21:30 σύμφωνα με τον Γιούσουφ Μοχάμεντ, κάτοικο της περιοχής Μαλάμ. Ο ίδιος εκτίμησε ότι πάνω από 400 σπίτια πυρπολήθηκαν από τους τρομοκράτες.
Οι λεπτομέρειες τέτοιων επιθέσεων συχνά δεν αποκαλύπτονται πριν περάσουν μέρες, εξαιτίας της έλλειψης τηλεπικοινωνιακών μέσων στην απομονωμένη βορειοανατολική περιοχή αυτή της Νιγηρίας.
«Ήρθαν πυροβολώντας, απειλώντας να τους σκοτώσουν όλους. Έβαλαν φωτιά σε πολλά σπίτια, σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες των συνάνθρωπων μας. Χάσαμε 43 ανθρώπους, ανάμεσα τους και 2 παιδιά», δήλωσε ο Αμπουμπακάρ Μοντάμα, επικεφαλής μιας τοπικής πολιτοφυλακής, στους δημοσιογράφους.























































