Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρθένοι πάνε σε σχολή για να μάθουν πώς είναι οι γυναίκες (φωτογραφίες)

Παρθένοι πάνε σε σχολή για να μάθουν πώς είναι οι γυναίκες (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιαπωνία, Παρθένος, Φωτογραφίες,

Ο Τακάσι Σακάι είναι υγιής, 41χρονος ετερόφυλος άνδρας με καλή δουλειά και γοητευτικό χαμόγελο. Αλλά δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του σεξ.

Δεν είναι ο μόνος, αφού οι μεσήλικες Ιάπωνες που είναι ακόμη παρθένοι αποτελούν μία ομάδα που ολοένα και μεγαλώνει.

Ο Σακάι δεν είχε ποτέ σχέση με γυναίκα και παραδέχεται ότι δεν έχει ιδέα πώς μπορεί να γνωρίσει κάποια. «Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρομαι. Θαυμάζω τις γυναίκες. Απλά δεν μπορώ να μπω στο σωστό δρόμο».

Μία έρευνα του 2010 στη χώρα έδειξε ότι περίπου το 25% των ανύπαντρων Γιαπωνέζων που έχουν περάσει τα 30, είναι ακόμη παρθένοι ή «γιαραμίσο» όπως λέγονται. Ο αριθμός τους μάλιστα ανέβηκε κατά περίπου 3% από το 1992.

Αυτή η περίοδος συμπίπτει και με μία παρατεταμένη επιβράδυνση της οικονομίας της χώρας. Κάτι που, σύμφωνα με την ειδική στην ανεύρεση συντρόφων, Γιόκο Ιταμότο, έχει επηρεάσει τους άνδρες στην Ιαπωνία, καθώς κυριεύονται από το άγχος για να βρουν μία ασφαλή δουλειά. «Πολλοί από αυτούς έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους, χάνοντας την οικονομική δύναμή τους. Οι τελευταίες δύο δεκαετίες ήταν πολύ δύσκολες και ανταγωνιστικές για τους άνδρες στην Ιαπωνία», συμπληρώνει μιλώντας στο AFP.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι Ιάπωνες είναι από τους λαούς που κάνουν λιγότερο σεξ. Σύμφωνα με την έρευνα του 2010, το 68% των ανθρώπων ηλικίας 18-19 ετών δήλωναν παρθένοι. Μία αντίστοιχη έρευνα στην Ευρώπη, την ίδια χρονιά, έδειξε ότι το ποσοστό αυτό εκεί είναι πολύ χαμηλότερο στις ηλικίες 15-20.

Αρκετοί, προσπαθούν να βρουν λύση. Ο Σίνγκο Σακατσούμε είχε δημιουργήσει μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθά ανθρώπους με σοβαρές αναπηρίες να καλύψουν τις σεξουαλικές ανάγκες τους. Τώρα, η δράση του έχει επεκταθεί και σε αρτιμελείς που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα.

Μεταξύ άλλων, τους κάνει μάθημα για το πώς να βρουν σύντροφο και να δημιουργήσουν μία σχέση, στο πρόγραμμα με τίτλο «Ακαδημία παρθενίας». Ο 41χρονος Σακάι είναι ένας από τους «μαθητές» του και παρακολουθεί μεταξύ άλλων μαθήματα ζωγραφικής, όπου κάνει σκίτσα γυμνών γυναικών, όπου στόχος είναι οι άνδρες να κατανοήσουν το γυναικείο σώμα.

«Την πρώτη φορά που το έκανα είχα εντυπωσιαστεί τόσο πολύ. Τα σώματά τους είναι απίστευτα όμορφα», λέει ο Σακάι. «Ενα πράγμα που έμαθα είναι πως υπάρχουν διάφορες μορφές στήθους και γεννητικών οργάνων», προσθέτει με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Ο ίδιος προσθέτει ότι τα μαθήματα τον βοήθησαν να καταλάβει ότι η έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας δεν είναι θέμα… ζωής ή θανάτου. «Δεν υπάρχει λόγος να είμαι τόσο απαισιόδοξος. Αλλωστε, το να είσαι παρθένος δεν είναι θανατηφόρο», καταλήγει.

iapvnia 2

iapvnia 3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τόκιο: Αεροπορικό δυστύχημα με πέντε νεκρούς – Συγκλονιστικά βίντεο

Ιαπωνία: Δεκάδες μετασεισμοί μετά τα 7,6 Ρίχτερ – Ζημιές σε σπίτια και δρόμους

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Κινεζικό πολεμικό πλοίο «έπληξε» με παλμούς σόναρ Αυστραλούς βατραχάνθρωπους (δύτες)

Ανησυχία ΗΠΑ-Ιαπωνίας-Νότιας Κορέας για την επιδιωκόμενη στρατιωτική συνεργασία Ρωσίας με Βόρεια Κορέα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr