ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube στις 15 Ιουνίου σοκάρει με την ωμή βαρβαρότητα των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, βιαιότητα που μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνη των τζιχαντιστών.
Στο βίντεο που θα δείτε μέλη του καρτέλ έχουν δέσει από ένα μασούρι δυναμίτη σε ένα παιδί και σε έναν ανταγωνιστή τους. Στη συνέχεια ανάβουν τα φιτίλια και τους τινάζουν στον αέρα.
Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το μεξικάνικο πρακτορείο ειδήσεων Reforma, το οποίο αναφέρει ότι βρέθηκε αποθηκευμένο στο κινητό τηλέφωνο ενός βαρόνου των ναρκωτικών, του Εριμπέρτο “Ελ Γκρίνκο” Ασεβέντο Καρντένας (Heriberto “El Gringo” Acevedo Cardenas), ο οποίος σκοτώθηκε σε πιστολίδι με τις μεξικανικές Αρχές στις 23 Μαρτίου.
Το βίντεο δείχνει ένα αγόρι, μικρότερο από εφήβος, να κλαίει πριν την εκτέλεσή του. Το παιδί έχει τα χέρια του δεμένα πίσω στην πλάτη και ένα μασούρι δυναμίτη είναι κολλημένο στο σβέρκο του.
Στα επόμενα πλάνα βλέπουμε έναν άνδρα, δεμένο κι αυτόν, με ένα μασούρι δυναμίτη κολλημένο με μονωτική ταινία στον λαιμό του. Στη συνέχεια και οι δύο ανατινάζονται, ενώ τα μέλη του καρτέλ ζητωκραυγάζουν.























































