ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απόλυτα προετοιμασμένη είναι η Πορτογαλία ώστε να διαχειριστεί τις επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης αθέτησης πληρωμών εκ μέρους της Ελλάδας, τόνισε ο πρωθυπουργός της χώρας Πέδρο Πάσος Κοέλιο.
Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας τόνισε πως έχει επαρκή αποθεματικά για αντιμετωπίσει ενδεχόμενους περιορισμούς στις αγορές σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση.
«Δεν θα πιαστούμε στον ύπνο. Εάν συμβεί κάτι, έχουμε τα αποθέματα για να αντιμετωπίσουμε τους όποιους σοβαρούς χρηματοοικονομικούς περιορισμούς που ίσως υπάρξουν στις διεθνείς αγορές», δήλωσε σε συνέδριο αργά χθες.
«Αλλά είμαστε έτοιμοι» είπε ο Πάσος Κοέλιο. «Και αυτός είναι ο λόγος που, αν συμβεί κάτι πιο σοβαρό στην Ελλάδα, η Πορτογαλία δεν θα καταρρεύσει στη συνέχεια».























































