ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουβέιτ, Σιίτες, Τζαμί, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί Σιιτών μουσουλμάνων στην πόλη του Κουβέιτ την Παρασκευή.
Συνολικά την ώρα της επίθεσης στο σιιτικό τέμενος προσεύχονταν τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Al Jazeera.
Ο βουλευτής Καλίλ Αλ Σαλίχ (Khalil Al Salih) δήλωσε ότι ο τζιχαντιστής βομβιστής αυτοκτονίας εξερράγη την ώρα που οι πιστοί γονάτιζαν για να προσκυνήσουν. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που εκτός από τους νεκρούς και τους τραυματίες προκάλεσε ζημιές στους τοίχους και την οροφή του τεμένους.
Ο βομβιστής αυτοκτονίας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έμοιαζε να είναι κάτω των 30 ετών. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το εσωτερικό του τζαμιού λίγο μετά την έκρηξη.























































