ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Μαλαισία,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Ταϊβανέζος φοιτητής ισχυρίζεται ότι βρήκε στη ζούγκλα το χαμένο Boeing 777 που αναζητά ολόκληρος ο πλανήτης.
Η φωτογραφία που βλέπετε δημοσιεύθηκε στο tomnod.com, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες να εντοπίζουν αντικείμενα ή ανθρώπους από εικόνες από δορυφόρο.
Η αυθεντικότητα της φωτογραφίας, την οποία σύμφωνα με την China Times ανακάλυψε ο φοιτητής από την Ταϊβάν, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή και η τοποθεσία που απεικονίζεται στη φωτογραφία.
Τη ίδια ώρα αγρότες και ψαράδες από τη Μαλαισία υποστηρίζουν ότι είδαν το αεροπλάνο να πετά πάνω από το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας παρόλο που με τα μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένα στοιχεία θεωρείται ότι το αεροσκάφος άλλαξε πορεία και έστριψε προς τα δυτικά, ενώ κανονικά θα έπρεπε να συνεχίζει την πορεία του προς τα βορειοανατολικά.
Μάλιστα, οι ψαράδες υποστηρίζουν ότι είδαν φώτα στον ουρανό και ότι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο κινητήρα, αναφέρει η Daily Mail.























































