ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα της Γερμανίας πραγματοποιούν προειδοποιητικές απεργίες από τις αρχές της εβδομάδας διεκδικώντας αύξηση των μισθών τους, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων.
Το συνδικάτο διεκδικεί για τους 2,1 εκατομμύρια εργαζομένους του μια αύξηση της τάξης των 100 ευρώ του μισθού τους, στην οποία θέλει να προσθέσει μια επιπλέον αύξηση της τάξης του 3,5%, κάτι που σύμφωνα με τους υπολογισμούς των εργοδοτών ισοδυναμεί με μια αύξηση 7%.
Δηλαδή περίπου 200 ευρώ το μήνα που αντιστοιχεί στο μισό μισθό που παίρνει κατά μέσο όρο ο νεοεισερχόμενος σε οποιαδήποτε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.























































