ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστής δηλητηρίασε τρία παιδιά Γιαζίντι αφού βίασε τη μητέρα τους

Τζιχαντιστής δηλητηρίασε τρία παιδιά Γιαζίντι αφού βίασε τη μητέρα τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια Κούρδισσα της θρησκείας των Γιαζίντι, που κατάφερε να αποδράσει από το Ισλαμικό Κράτος, κατήγγειλε ότι ένας τζιχαντιστής δηλητηρίασε τα τρία μικρά παιδιά της.

Ο Γιαζίντι ακτιβιστής Νταγούντ Μουράντ αποκάλυψε ότι ένας τζιχαντιστής από το Ισλαμικό Κράτος πήρε για σκλάβους μια γυναίκα Γιαζίντι και τα τρία της παιδιά στη Ράκα της Συρίας.

Εκεί υποχρέωσε τη γυναίκα να τον παντρευτεί προσωρινά και να γίνει ερωτική σκλάβα του.

Ο Μουράντ μιλώντας σε τουρκικά Μέσα είπε ότι τζιχαντιστής δηλητηρίασε και σκότωσε τα παιδιά επειδή, όπως έλεγε, “τα παιδιά είναι ειδωλολάτρες Γιαζίντι και δεν είναι από τη σάρκα και το αίμα μου”.

Τον Αύγουστο του 2014, τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλαν στην περιοχή Σιντζάρ στο βόρειο Ιράκ όπου κατοικούν οι Γιαζίντι. Σκότωσαν χιλιάδες και χιλιάδες άλλους πήραν σκλάβους. Μεταξύ των σκλάβων ήταν και 5.000 γυναίκες και παιδιά.

Οι γυναίκες πουλήθηκαν σκλάβες. Οι όμορφες και νέες είτε έγιναν ερωτικές σκλάβες τζιχαντιστών, είτε τις παντρεύτηκαν με τη βία. Πολλές γυναίκες των Γιαζίντι έχουν καταφέρει να αποδράσουν από το Ισλαμικό Κράτος και οι ιστορίες που διηγούνται από την περίοδο της αιχμαλωσίας τους πάντα προκαλούν ανατριχίλα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι

Τα υπουργεία Άμυνας Σαουδικής Αραβίας και Συρίας υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr