Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

24ώρες Ιερός Πόλεμος (Τζιχάντ): Φωτογραφίες και ειδήσεις από τα μέτωπα της τρέλας!

24ώρες Ιερός Πόλεμος (Τζιχάντ): Φωτογραφίες και ειδήσεις από τα μέτωπα της τρέλας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι μάχες τζιχαντιστών εναντίον κοσμικών κυβερνήσεων ή και ανάμεσά τους μαίνονται σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο.

Συρία, Ιράκ και πλέον και η Λιβύη είναι τα μεγάλα πεδία μάχης που το Ισλαμικό Κράτος, η Αλ Κάιντα, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και άλλες μικρότερες τζιχαντιστικές ένοπλες ομάδες πολεμάνε μέχρι την τελική επικράτηση. Ωστόσο, ο τζιχάντ έχει εξαπλωθεί σχεδόν παντού… Από τις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού μέχρι τα νησιά των Φιλιππίνων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο οι ίδιοι οι τζιχαντιστές, όσο και απλοί πολίτες, δίνουν το ρεπορτάζ από τα μέτωπα του ιερού πολέμου αναρτώντας φωτογραφίες και πληροφορίες.

Δείτε τη “ροή” του τζιχάντ μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στο διαδίκτυο:

alshabab Η τζιχαντιστική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ στη Σομαλία, που είναι σύμμαχος της Αλ Κάιντα, έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός Σομαλού στρατιώτη, με τους εκτελεστές του πίσω του, λίγο πριν τον αποκεφαλίσουν.

anbar Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε δύο άνδρες στην επαρχία Άνμπαρ του Ιράκ με την κατηγορία ότι προσέβαλαν τον Θεό. Εντύπωση προκαλεί ο νέος δήμιος της οργάνωσης, ο θηριώδης που βλέπετε στις φωτογραφίες.

alnusra Το μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, ανάρτησε φωτογραφίες να βομβαρδίζει θέσεις του στρατού της Συρίας.

isis Το Ισλαμικό Κράτος ολοκλήρωσε την εκπαίδευση ακόμα μιας σειράς τζιχαντιστών, στην επαρχία Άνμπαρ του Ιράκ, και τους έβγαλε στον δρόμο πάνω σε αγροτικά να κάνουν παρέλαση. Οι άνδρες της φωτογραφίας εκπαιδεύθηκαν στο στρατόπεδο “Σεΐχης Αμπού Ιμπραήμ Αλ Ζαΐντι” (Sheikh Abu Ibrahim Al Zaydi).

isis_tikrit Το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε με ρωσικούς αντιαρματικούς πυραύλους Κορνέτ δύο αμερικανικά άρματα Αμπραάμς του ιρακινού στρατού και ως απόδειξη ανάρτησε αυτές τις δύο φωτογραφίες. Το “κατόρθωμα” συνέβη στην Τικρίτ του Ιράκ.

isis_peshmerga Με πυραύλους Κατιούσκα το Ισλαμικό Κράτος έπληξε θέσεις των Κούρδων μαχητών Πεσμεργκά, στο βόρειο Ιράκ, στην περιοχή Ταλ Ρεεμ.

aleppo Τζιχαντιστής μέλος στο Ισλαμικό Κράτος, που πιάστηκε αιχμάλωτος από άλλους τζιχαντιστές που εχθρεύονται το Ισλαμικό Κράτος, εκτελέστηκε και στη συνέχεια το άψυχο σώμα του σταυρώθηκε. Η σταύρωση έγινε στο Χαλέπι της Συρίας, το οποίο είναι χωρισμένο μεταξύ εχθρικών παρατάξεων, με κάποιες συνοικίες της πόλης να ελέγχει η κυβέρνηση της Συρίας, κάποιες άλλες η Αλ Κάιντα και κάποιες το Ισλαμικό Κράτος. Στο Χαλέπι όλοι πολεμάνε εναντίον όλων και όλοι σκοτώνονται μεταξύ τους.

idlib Στην επαρχία Ιντλίμπ, της βορειοδυτικής Συρίας, η τζιχαντιστική οργάνωση Αχράρ Αλ Σαμ, που είναι σύμμαχος με την Αλ Κάιντα αλλά και με την τουρκική κυβέρνηση, ύψωσε αυτή την τεράστια σημαία στην ύπαιθρο για να τονώσει το ηθικό των τζιχαντιστών της.

tilekateuthinomeno Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος είχαν τη φαεινή ιδέα να φορτώσουν με εκρηκτικά ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι και να το στείλουν πάνω στους Κούρδους Πεσμεργκά. Ωστόσο, η φαεινή ιδέα δεν δούλεψε.

leaders Οι αρχηγοί των αραβικών φυλών των περιοχών κοντά στον ποταμό Τίγρη έσπευσαν να ανανεώσουν τους όρκους πίστης τους στο Ισλαμικό Κράτος και στον “χαλίφη” Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι. Λεπτομέρεια στην εικόνα, κλιματισμό έχει μόνο ο εκπρόσωπος του “χαλίφη”, οι φύλαρχοι βολεύονται με ανεμιστήρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr