ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σουηδία προτίθεται να χορηγήσει ένα διμερές δάνειο στην Ουκρανία, ανέφεραν δύο ηγετικά στελέχη της κυβέρνηση της χώρας αυτής, ενθαρρύνοντας παράλληλα άλλες χώρες να συνεισφέρουν.
Η Στοκχόλμη είναι επίσης έτοιμη να υποστηρίξει τη χορήγηση ενός δανείου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανέφεραν ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Φρέντρικ Ράινφελτ και ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησής του Καρλ Μπιλτ σε άρθρο τους στην εφημερίδα Dagens Nyheter. Δεν αναφέρθηκαν στο μέγεθος του δανείου.
«Η πολιτική σταθερότητα στην Ουκρανία κινδυνεύει να υπονομευτεί εάν η οικονομική κατάσταση επιδεινωθεί περαιτέρω», επισήμαναν. Οι Ράινφελτ και Μπιλτ σημείωσαν ότι η Ουκρανία έχει ανάγκη «πολλά δισεκατομμύρια δολάρια πριν από το καλοκαίρι για να καλύψει τις τρέχουσες δαπάνες της» και πρόσθεσαν ότι το ΔΝΤ και η ΕΕ μελετούν τη χορήγηση δανείων στο Κίεβο.























































