ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλαδιβοστόκ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιορδανία, Μπάρακ Ομπάμα, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Τρομοκρατία,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμιρ Πούτιν από το Βλαδιβοστόκ πρότεινε συγκρότηση διεθνούς συνασπισμού με σκοπό να αντιμετωπιστεί ο εξτρεμισμός.
Ο ίδιος μάλιστα είπε πως έχει μιλήσει με τον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα για την πρωτοβουλία αυτήν, ενώ τόνισε πως στο στο περιθώριο των εργασιών του Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ηγέτες της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ιορδανίας και άλλους για το θέμα.
«Θέλουμε πραγματικά να συγκροτήσουμε κάποιου είδους διεθνή συνασπισμό για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας. Με αυτόν τον στόχο θα έχουμε διαβουλεύσεις με τους αμερικανούς εταίρους μας, έχω προσωπικά συνομιλήσει για το θέμα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα».
Τέλος χαρακτήρισε αναμενόμενη την μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.























































