Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιρακινή ερωτική σκλάβα έσφαξε τον τζιχαντιστή εμίρη που τη βίαζε

Ιρακινή ερωτική σκλάβα έσφαξε τον τζιχαντιστή εμίρη που τη βίαζε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια Ιρακινή σκότωσε έναν εμίρη τζιχαντιστή από το Ισλαμικό Κράτος, στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος επαρχία της Νινευή στο βόρειο Ιράκ, για να εκδικηθεί τους συνεχόμενους βιασμούς της από τζιχαντιστές.

Όπως δήλωσε ο Σαΐντ Μαμουζίνι, εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στη Μοσούλη στο δορυφορικό τηλεοπτικό σταθμό Αλ Σουμάρια το Σάββατο, η γυναίκα σκότωσε τον τζιχαντιστή Αμπού Ανάς (Abu Anas) στην περιοχή Ταλ Ρομάν, η οποία εκτείνεται δυτικά της κατεχόμενης Μοσούλης.

Ο Μαμουζίνι πρόσθεσε ότι η γυναίκα πήρε εκδίκηση και έσφαξε τον εμίρη τζιχαντιστή επειδή πριν τρεις μήνες την αιχμαλώτισε, την έκανε ερωτική σκλάβα, και την “πάντρευε” με τους τζιχαντιστές του για να τη βιάζουν.

Η είδηση της σφαγής του τζιχαντιστή εμίρη από την “σκλάβα” του έρχεται μετά την πληροφορία που έγινε γνωστή την Πέμπτη, ότι το Ισλαμικό Κράτος έφερε γυναίκες στη Μοσούλη που δεν είναι Ιρακινές για να εκτελέσουν καθήκοντα ως ερωτικές σκλάβες στους “ξαναμμένους” τζιχαντιστές.

Στις 15 Αυγούστου το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 15 γυναίκες στο στρατόπεδο Γκαζλανί, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Μοσούλη, επειδή αρνήθηκαν να “παντρευτούν” τζιχαντιστές. Στο ίδιο στρατόπεδο είχαν εκτελεστεί ακόμα 19 γυναίκες τον Ιούλιο για τον ίδιο λόγο.

Στις 18 Ιουλίου τζιχαντιστές βίασαν 7 Ιρακινές στην πόλη Φαλούτζα, η οποία βρίσκεται 69 χιλιόμετρα δυτικά της Βαγδάτης, και στη συνέχεια τις σκότωσαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr