ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια αμερικανίδα από την Αλαμπάμα έβγαλε σε δημοπρασία το αγόρι της στο ebay, με στόχo να μαζέψει το πόσο των 200.000 δολαρίων. Μάλιστα δεν την ενδιαφέρει αν είναι άνδρας ή γυναίκα αυτός που θα αγοράσει τον εραστή της.
“Πόσο τυχερό θα είναι το αγόρι ή το κορίτσι που θα τον αγαπήσει”, γράφει η γυναίκα για το αγόρι της που πουλά.
Αφού υμνεί τον… ανδρισμό του και τονίζει στους επίδοξους αγοραστές ότι η χρήση προφυλακτικού δεν είναι απαραίτητη, υπογραμμίζει ότι ο εραστής της είναι απόλυτα σύμφωνος με την αγοραπωλησία.
“Μέχρι στιγμής έχουμε μαζέψει 300 δολάρια”, εξηγεί , η οποία ομώς τονίζει ότι θα περιμένει άλλες 30 μέρες, για να φτάσει το ποσό των 200.000 δολαρίων που έχει βάλει στόχο.
H αμερικανίδα έχει κάνει και άλλες περίεργες εκδηλώσεις, όπως φάγωμα τριχών και κάτι που αναφέρει ως “the mother experience”.























































