Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε βουλευτές στην Ιαπωνική Βουλή (φωτο)

Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε βουλευτές στην Ιαπωνική Βουλή (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιαπωνία, Φωτογραφίες,

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Ιαπωνίας, όταν οι πολιτικοί ξέφυγαν και άρχισαν να βαράνε με μπουνιές και κλωτσιές, εν μέσω ψήφισης νομοσχεδίου.

Οταν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης διαμαρτυρήθηκαν επειδή δεν είχαν ενημερωθεί για την ψήφιση νομοσχεδίου που αφορά την εξωτερική πολιτική φιλειρηνισμού που εφαρμόζει η χώρα τα τελευταία 70 χρόνια, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι τα πράγματα ξέφευγαν τόσο πολύ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ψηφοφορίας του νομοσχεδίου, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης επιχείρησαν να εμποδίσουν τον πρόεδρο να διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες όρμησαν πάνω στην έδρα του προέδρου και επιχείρησαν να του αρπάξουν και να κλείσουν το μικρόφωνο. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν χαοτικές, με τους βουλευτές της κυβέρνησης του Σίνζο Άμπε, να υπερασπίζονται τον πρόεδρο και να σημειώνονται πραγματικές μάχες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ψηφιστεί ο συγκεκριμένος νόμος, οι ιαπωνικές δυνάμεις θα μπορούν να διεξάγουν επιχειρήσεις στο εξωτερικό, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

iapnvia 1

iapvnia 2

iapvnia 3

iapvnia 4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)

Ο Νίκος Δένδιας στην Ιαπωνία: Ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας σε τεχνολογία και ασφάλεια

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου – Τόκιο: Ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

Η Ιαπωνία έχει σχεδόν 100.000 αιωνόβιους και παράλληλα υπογεννητικότητα

Ιαπωνία: Ο πιο καυτός Ιούλιος από το 1898

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr