ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επικοινωνιακή εκστρατεία της Άνγκελας Μέρκελ προκειμένου να πείσει ότι η ίδια και η Γερμανία κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να υπάρξει λύση στο μείζον ζήτημα των μεταναστευτικών ροών.
Πολλάκις το τελευταίο διάστημα η Γερμανίδα καγκελάριος επιχείρησε και εξακολουθεί να προσπαθεί να πείσει -και στο εσωτερικό της χώρας της- για την καλή πρόθεση της ίδιας και της κυβέρνησης της για λύση του προβλήματος που απασχολεί ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά ταυτόχρονα και να επιρρίψει ευθύνες σε άλλες χώρες , όπως στην Ελλάδα για τον τρόπο φύλαξης των συνόρων.
Στην επικοινωνιακή της αυτή εκστρατεία, προφανώς εντάσσεται και η selfie με ένα πρόσφυγα, σε πρόσφατη επίσκεψη της σε κέντρο υποδοχής στο Βερολίνο, όπου συζήτησε και φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους που έχουν καταφτάσει από την Συρία.























































