ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ και νομίζει ότι ο Άσαντ εισέβαλε στη Συρία (βίντεο)

Θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ και νομίζει ότι ο Άσαντ εισέβαλε στη Συρία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο 52χρονος Μάρτιν Ο Μάλεϊ είναι Αμερικανός δημοκρατικός πολιτικός και διεκδικεί το χρίσμα του υποψηφίου των δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Με απλά λόγια, θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ως πολιτικός έχει διατελέσει δήμαρχος της Βαλτιμόρης (1999 – 2007) και κυβερνήτης του Μέριλαντ (2007 – 2015).

Το Μέριλαντ είναι μια από τις παλιές πολιτείες των ΗΠΑ, έχει πληθυσμό 5.800.000 κατοίκους και είναι μια χώρα σε έκταση σαν το Βέλγιο.

Με “ευρωπαϊκούς όρους”, δηλαδή, ο Μάρτιν Ο Μάλεϊ είναι κυβερνήτης (σαν να λέμε πρωθυπουργός) μιας μέσης ευρωπαϊκής χώρας.

Αυτός ο έμπειρος πολιτικός, λοιπόν, που θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ, απέδειξε ότι είναι ο πλέον ακατάλληλος όταν καλεσμένος σε ντιμπέιτ στο CNN, με αντίπαλό του τη Χίλαρι Κλίντον, είπε ότι “το μεγαλύτερο λάθος του Άσαντ είναι ότι εισέβαλε στη Συρία”.

Με άλλα λόγια, ο άνθρωπος αυτός -που θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ- αγνοεί ότι ο Άσαντ δεν εισέβαλε σε καμία Συρία γιατί απλά ήταν και είναι ο Πρόεδρος της Συρίας.

Προφανώς στο κεφάλι του Μάρτιν Ο Μάλεϊ ο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ είναι ο… Σαντάμ Χουσεΐν, που εισέβαλε στο Κουβέιτ το 1990, προκαλώντας αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στον Περσικό Κόλπο.

Στο LiveLeak ένας χρήστης παρουσιάζει το βίντεο με τη δήλωση Ο Μάλεϊ, σχολιάζοντας: “Αυτή είναι η ποιότητα των ανθρώπων που έχουν την εξουσία στις ΗΠΑ. Ο Μάλεϊ: ‘Το μεγαλύτερο λάθος του Άσαντ είναι ότι εισέβαλε στη Συρία’. Αυτή είναι η ποιότητα των ανθρώπων που θέλουν να γίνουν Πρόεδροι των ΗΠΑ;”.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 13 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η CIA συγκρότησε μυστικά ειδική ομάδα για την άσκηση πιέσεων με στόχο την αλλαγή καθεστώτος στην Κούβα

Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει πρόστιμα σε αμερικανικά και ισραηλινά πλοία που θα το διασχίζουν

Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού

Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»

Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr