ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκάδες ήταν εκείνοι που προσέφεραν τουβλάκια Lego στον Κινέζο καλλιτέχνη Αϊ Γουέιγουεϊ, μετά την άρνηση της εταιρείας να του πουλήσει κομμάτια που ο καλλιτέχνης ήθελε να χρησιμοποιήσει σε έργο για την ελευθερία του λόγου.
Μάλιστα, ο καλλιτέχνης στον λογαριασμό του στο instagram, κατήγγειλε τον Σεπτέμβριο την εταιρεία πως αρνήθηκε να εκπληρώσει την παραγγελία του από τουβλάκια, με τα οποία θα έφτιαχνε ένα έργο το οποίο θα παρουσιαζόταν στην Εθνική Πινακοθήκη της Βικτόρια, στην Αυστραλία, με τον ισχυρισμό ότι «δεν μπορούν να εγκρίνουν τη χρήση Lego για πολιτικά έργα».
Ο ίδιος συνδέει την απόφαση αυτή με την απόφαση να ανοίξει μία νέα Legoland στη Σαγκάη.
Η αντίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν έντονη, με δεκάδες άτομα να προσφέρουν τα δικά τους τουβλάκια ώστε να μπορέσει ο καλλιτέχνης να ολοκληρώσει το έργο του.
Ενώ, πολλοί χρησιμοποιούν το hashtag #legosforweiwei.























































