ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρκίνος Μαστού, Τομ Χανκς,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για προσπάθεια «εξαργύρωσης» της φροντίδας που προσέφεραν στη σύζυγό του όταν αυτή διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού κατηγορεί τους γιατρούς ο Τομ Χανκς.
Η 58χρονη ηθοποιός, παραγωγός ταινιών όπως ο Γάμος Αλά Ελληνικά και σύζυγος του ηθοποιού Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον περασμένο Δεκέμβριο, και σύμφωνα με τον Χανκς έχει ολοκληρώσει την ιατρική της θεραπεία μετά από την μαστεκτομή και αποκατάσταση που της έγινε στο στήθος.
Ωστόσο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της διάγνωσης ήρθαν σε επαφή μαζί τους πολλοί γιατροί «αρπακτικά» που τους πλησίασαν μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να «αποσπάσουν χρήματα».
«Είμαστε τυχεροί που σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά και να έχουμε πρόσβαση σε καλούς γιατρούς και σε σωστή ιατρική περίθαλψη. Αλλά υπάρχουν γιατροί που είναι κομπογιαννίτες και πωλούν ψεύτικες ελπίδες με στόχο το κέρδος», δήλωσε σε εφημερίδα της Αυστραλίας ο ηθοποιός.























































