Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Anonymous αποκαλύπτουν τα ονόματα της Κου Κλουξ Κλαν (βίντεο)

Οι Anonymous αποκαλύπτουν τα ονόματα της Κου Κλουξ Κλαν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Anonymous, Βίντεο, Φέργκιουσον, Χάκερς,

Τα ονόματα των μελών της Κου Κλουξ Κλαν ανακοίνωσαν πως θα αποκαλύψουν οι «χακτιβιστές» Anonymous στις 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο Twitter και το hashtag #OpKKK.

Όπως αναφέρεται στις σχετικές αναρτήσεις στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε βίντεο των Anonymous, τα ονόματα που θα δουν το φως της δημοσιότητας ξεπερνούν τα 1.000.

Η αποκάλυψη των ονομάτων την 5η Νοεμβρίου δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για την ημέρα που ο Guy Fawkes, σήμα κατατεθέν των Anonymous, μαζί με μια ομάδα Καθολικών συνωμοτών, θα πραγματοποιούσαν την «Επανάσταση της Πυρίτιδας», ή αλλιώς, την ανατίναξη του Παλατιού του Γουέστμινστερ στην Αγγλία, που στέγαζε το Βρετανικό Κοινοβούλιο.

Η επιχείρηση αυτή του Guy Fawkes είχε ως στόχο τη δολοφονία του βασιλιά-τύραννου Ιάκωβου Α’, καθώς εκείνη την ημέρα ο βασιλιάς θα βρισκόταν στο Κοινοβούλιο για τη συνέλευση της Βουλής των Λόρδων και της Βουλής των Κοινοτήτων. Η συνωμοσία ξεσκεπάστηκε πριν ολοκληρωθεί, όλοι οι εμπλεκόμενοι βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν.

Οι Anonymous «δανείστηκαν» και λόγια από την ταινία V for Vendetta που εξιστορεί το εγχείρημα του Fawkes και παραλλάσοντάς τα αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«We never forgot your threats to the protesters in Ferguson, and we certainly never forgave you. And the same will be done to the threats you give now. More than four hundred years ago a great citizen wished to embed the fifth of November forever in our memory. His hope was to remind the world that fairness, justice, and freedom are more than words, they are perspectives.

So if you’ve seen nothing, if the crimes of the Ku Klux Klan remain unknown to you, then I would suggest to allow the fifth of November to pass unmarked. But if you see what I see, if you feel as I feel, and if you would seek as I seek, then I ask you to stand with me on the fifth, and together we shall give them a fifth of November that shall never, ever be forgot».

«Δεν ξεχάσαμε ποτέ τις απειλές σας προς τους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον, και ουδέποτε σας συγχωρέσαμε. Το ίδιο θα συμβεί και με τις απειλές που πραγματοποιείτε τώρα. Πάνω από 400 χρόνια πριν, ένας γενναίος πολίτης θέλησε να χαράξει την 5η Νοεμβρίου για πάντα στη μνήμη μας. Ήλπιζε να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η δικαιοσύνη, η αμεροληψία και η ελευθερία είναι κάτι πάνω από λέξεις, είναι τρόπος σκέψης.

Οπότε, αν δεν έχεις δει τίποτα, αν τα εγκλήματα της Κου Κλουξ Κλαν σού είναι άγνωστα, τότε σε συμβουλεύω να αφήσεις την 5η Νοεμβρίου να περάσει. Αλλά αν βλέπεις ό,τι βλέπω, αν αισθάνεσαι ό,τι αισθάνομαι και αν επιδιώκεις ό,τι επιδιώκω, τότε σου ζητώ να σταθείς μαζί μου στις 5 του μήνα, και μαζί θα τους δώσουμε μια 5η Νοεμβρίου που δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παπαστεργίου: Η κυβέρνηση δέχτηκε πάνω από 13 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις την τελευταία εβδομάδα

La Repubblica: Ρωσόφωνοι χάκερς χτύπησαν την ιταλική δημόσια διοίκηση

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για ψηφιακή «εισβολή» σε στρατιωτικά δίκτυα

Ένωση Πληροφορικών: Ξεσκεπάζει τα ψέματα της ΝΔ περί χτυπήματος χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων

«Σουρωτήρι» το ψηφιακό κράτος – Κατέρρευσε για 2η φορά η Τράπεζα Θεμάτων στις εξετάσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr