Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είναι αδέλφια, το “κάνουν” μεταξύ τους και θέλουν να… παντρευτούν!

Είναι αδέλφια, το “κάνουν” μεταξύ τους και θέλουν να… παντρευτούν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμομιξία,

Η Μελίσα (Melissa) και ο Μπράιαν (Brian) είναι αδέλφια και εραστές. Η ιστορία τους, ωστόσο, δεν είναι μια “συνηθισμένη” περίπτωση αιμομιξίας.

Μιλώντας στο νεοϋορκέζικο πόρταλ goodhousekeeping.com, το ζευγάρι εξήγησε ότι μετά τη γνωριμία τους, στις αρχές της τέταρτης δεκαετίας της ζωής τους, ένιωσαν μια αμοιβαία ερωτική έλξη που με το πέρασμα των ετών εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένη σχέση.

Η Μελίσα, θεωρούσε πάντα πως ήταν μοναχοπαίδι, μέχρι που επικοινώνησε με έναν άντρα ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο άντρας που πίστευε ότι ήταν ο βιολογικός της πατέρας, ήταν στην πραγματικότητα ο πατριός της που είχε πεθάνει πρόσφατα.

Ο άγνωστος άντρας που την ενημέρωσε για κάτι τόσο δραματικό, της είπε ότι ο βιολογικός της πατέρας είχε και άλλα παιδιά που εκείνη δε γνώριζε το παραμικρό.

Ένα από τα ετεροθαλή αδέλφια της, ήταν και ο Μπράιαν ο οποίος επικοινώνησε και εκείνος μαζί της μέσω Facebook, γράφοντάς της δειλά ότι ήταν ο αδελφός της.

Από εκείνη τη στιγμή, άρχισαν να επικοινωνούν τακτικά μέσω μηνυμάτων αλλά και τηλεφωνικά, όταν τελικά αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, σίγουρα η πιο τρελή εμπειρία που είχα ποτέ», εξηγεί η Μελίσα.

«Η σεξουαλική ένταση ήταν σαν να απογειώνεσαι από τη Γη. Το σώμα αυτόματα ποθεί το άλλο άτομο», συμπληρώνει.

Ο Μπράιαν αισθάνθηκε και εκείνος το ίδιο, λέγοντας «όλα τα κύτταρά σου σου έλεγαν ότι αυτός είναι ο άνθρωπος για εσένα, το άλλο μισό».

Ούτε η Μελίσα ή ο Μπράιαν, που είναι παντρεμένοι με παιδιά-, είπαν το παραμικρό στις οικογένειές τους για τη σεξουαλική τους σχέση, αν και ο άντρας έχει χωρίσει από τη γυναίκα του και επιθυμεί να παντρευτεί την αδελφή του Μελίσα.

«Προφανώς, είναι παράνομο, αλλά μπορούμε να το αποκρύψουμε (τα επώνυμά μας στα πιστοποιητικά γέννησης είναι διαφορετικά)», αναφέρει η Μελίσα.

Αν και η σχέση τους είναι ενάντια στους νόμους όλων των ανθρώπων, το ζευγάρι την υπερασπίζεται λέγοντας ότι νιώθουν την γενετική σεξουαλική έλξη (GSA), ένας όρος που ορίστηκε για να περιγράψει τη σεξουαλική έλξη μεταξύ των στενών συγγενών, όπως το ο αδελφός και η αδελφή, όταν συναντιούνται για πρώτη φορά ως ενήλικοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της

Βόλος: Βίαζε την ανιψιά του μέσα στο σπίτι της ο 33χρονος – «Από τα 9 οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, από τα 12-14 οι βιασμοί»

Ο 39χρονος που έσφαξε την έγκυο Γεωργία έχει μαύρο παρελθόν: Έδερνε τη γυναίκα του, έδερνε και βίαζε την αδελφή του

Ο 39χρονος που έσφαξε την έγκυο Γεωργία κατηγορείται ότι βίασε την αδελφή του

Βόλος: 50χρονος Αλβανός σκότωσε τον 32χρονο αδελφό της γυναίκας του επειδή βίαζε την 18χρονη κόρη του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr