Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

23 άμαχοι, μεταξύ τους και παιδιά, νεκροί από τον βομβαρδισμό στη Ντούμα

23 άμαχοι, μεταξύ τους και παιδιά, νεκροί από τον βομβαρδισμό στη Ντούμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον 23 άμαχοι, ανάμεσά τους έξι παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών, κατά πάσα πιθανότητα ρωσικών, κατά προπυργίου των “μετριοπαθών” τζιχαντιστών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) σε προάστιο της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκού.

Οι επιδρομές έπληξαν το κέντρο της πόλης Ντούμα, ανατολικά της Δαμασκού, όπου βρίσκονται οι λαϊκές αγορές, σκοτώνοντας 23 αμάχους, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία θεωρεί ότι το πιθανότερο είναι ότι πραγματοποιήθηκαν από τη ρωσική αεροπορία.

Η Ντούμα βρίσκεται στην περιοχή της ανατολικής Γούτα και βομβαρδίζεται συστηματικά από τις συριακές στρατιωτικές δυνάμεις.

Από την πλευρά τους οι τζιχαντιστές του FSA βάλλουν από εκεί κατά της Δαμασκού.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, τουλάχιστον έξι παιδιά και επτά γυναίκες περιλαμβάνονται στους νεκρούς των αεροπορικών αυτών επιδρομών, ενώ ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανόν να αυξηθεί, αφού πολλοί τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο τα βίντεο με τον βομβαρδισμό στη Ντούμα: Μακελειό σε προάστιο της Δαμασκού από ρωσικό βομβαρδισμό (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr