ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Δαμασκός, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Ντούμα, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 23 άμαχοι, ανάμεσά τους έξι παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών, κατά πάσα πιθανότητα ρωσικών, κατά προπυργίου των “μετριοπαθών” τζιχαντιστών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) σε προάστιο της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκού.
Οι επιδρομές έπληξαν το κέντρο της πόλης Ντούμα, ανατολικά της Δαμασκού, όπου βρίσκονται οι λαϊκές αγορές, σκοτώνοντας 23 αμάχους, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία θεωρεί ότι το πιθανότερο είναι ότι πραγματοποιήθηκαν από τη ρωσική αεροπορία.
Η Ντούμα βρίσκεται στην περιοχή της ανατολικής Γούτα και βομβαρδίζεται συστηματικά από τις συριακές στρατιωτικές δυνάμεις.
Από την πλευρά τους οι τζιχαντιστές του FSA βάλλουν από εκεί κατά της Δαμασκού.
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, τουλάχιστον έξι παιδιά και επτά γυναίκες περιλαμβάνονται στους νεκρούς των αεροπορικών αυτών επιδρομών, ενώ ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανόν να αυξηθεί, αφού πολλοί τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.























































