ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Anonymous, ISIL, ISIS, Twitter, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Χάκερς,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από δύο κυβερνοεπιθέσεις στο Twitter από τους Anonymous, τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος απαντούν με ανακοίνωσή τους στους χακτιβιστές, αποκαλώντας τους «ηλίθιους».
«Οι χάκερ των Anonymous μας απειλούν σε βίντεο ότι θα μας χακάρουν. Ηλίθιοι. Τι θα χακάρετε; Μπορείτε μόνο e-mail και λογαριασμούς Twitter» αναφέρεται σε ανακοίνωση που διακινείται στο διαδίκτυο σε προφίλ τζιχαντιστών.
Στην ανακοίνωση δίνονται και… ντιρεκτίβες στους τζιχαντιστές για να αποφεύγουν τυχόν επιθέσεις από μέλη των Anonymous. «Μη μιλάτε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε μέσω Telegram. Επίσης μην απαντάτε σε direct messages στο Twitter» αναφέρεται χαρακτηριστικά.























































