ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Αχράρ Αλ Σαμ, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Λαττάκεια (Λαοδίκεια η Πάραλος), Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκμένοι,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (κυβερνητικοί) εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στη βορειοανατολική Λαττάκεια, εκεί που “φωλιάζουν” οι υποστηριζόμενοι από την Τουρκία τζιχαντιστές.
Η 103η ταξιαρχία του συριακού στρατού με δυνάμεις της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς επιτέθηκαν στα όρη Τζαμπάλ Σεΐκ Μοχάμαντ στη βορειοανατολική Λαττάκεια, καταλαμβάνοντας πολλές θέσεις της υποστηριζόμενης από την Τουρκία τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα.
Την Τρίτη το πρωί ο Συριακός Αραβικός Στρατός σε συνεργασία με το Συριακό Σοσιαλιστικό Εθνικιστικό Κόμμα (SSNP), την εθνοφυλακή (NDF) της Κουρντάχα και παραστρατιωτικές συριακές δυνάμεις κατέλαβαν το στρατηγικής σημασίας ύψωμα 1154, σκοτώνοντας 25 τζιχαντιστές μέλη της Αλ Κάιντα (Μέτωπο Αλ Νούσρα), του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και της Αχράρ Αλ Σαμ.
Αφού εξασφάλισαν αυτές οι θέσεις, οι κυβερνητικές και φιλοκυβερνητικές δυνάμεις έστρεψαν την προσοχή τους στα όρη Τζαμπάλ Σεΐκ Μοχάμαντ, όπου χτύπησαν τις θέσεις της Αλ Κάιντα και της Αχράρ Αλ Σαμ στα χωριά Μπουρ Αλ Αμπντουλάχ και Κατφ Αλ Χαραΐκ όπως και τα υψώματα πίσω τους.
Φιλοκυβερνητικοί λογαριασμοί στο Twitter ισχυρίζονται ότι αυτή η επίθεση ήταν για εκδίκηση στον φόνο των δύο Ρώσων πιλότων από τους Τουρκμένους τζιχαντιστές στην περιοχή που μάχονται με την Αλ Κάιντα και τον FSA.























































