Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είδηση ΒΟΜΒΑ! Τούρκος ακροδεξιός Γκρίζος Λύκος εκτέλεσε τους Ρώσους πιλότους

Είδηση ΒΟΜΒΑ! Τούρκος ακροδεξιός Γκρίζος Λύκος εκτέλεσε τους Ρώσους πιλότους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εμφανιζόμενος ως Τουρκμένος τζιχαντιστής οπλαρχηγός Αλπασλάν Τσελίκ (Alpaslan Celik), που ανέλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση στον αέρα των δύο Ρώσων πιλότων, ενώ αυτοί έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους, δεν είναι Σύρος Τουρκμένος αλλά Τούρκος νεοναζί της ακροδεξιάς οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.

Όπως σας μεταδώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, οι Τουρκμένοι τζιχαντιστές στη Συρία δήλωσαν επίσημα ότι σκότωσαν τους δύο Ρώσους πιλότους, του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16 την Τρίτη, ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους.

«Και οι δύο πιλότοι βρέθηκαν νεκροί. Οι σύντροφοί μας άνοιξαν πυρ εναντίον τους στον αέρα [ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτα] και σκοτώθηκαν στον αέρα», δήλωσε ο Αλπασλάν Τσελίκ, οπλαρχηγός που μάχεται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), ο οποίος είναι σύμμαχος της Αλ Κάιντα και μισθοφορική δύναμη των Τούρκων στη Συρία.

Όπως αποκαλύφθηκε, μέσω Twitter, ο Αλπασλάν Τσελίκ είναι Τούρκος υπήκοος από την πόλη Κεμπάν (Keban), της επαρχίας Ελαζίγκ (Elazığ), στην ανατολική Τουρκία και μάλιστα δεν πρόκειται για κάποιον τυχαίο.

Είναι ο γιος του πρώην δημάρχου της πόλης και μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.

Εδώ λοιπόν διαμορφώνεται το εξής “τοπίο”. Τουρκικά μαχητικά F-16 κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό που παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας για 17 δευτερόλεπτα (τόσο κράτησε η υποτιθέμενη παραβίαση) και ο ο οπλαρχηγός των Τουρκμένων (εάν είναι και Τουρκμένοι και όχι άπαντες Γκρίζοι Λύκοι), είναι ένας Τούρκος ακροδεξιός.

Πρόκειται δηλαδή για μια ξεκάθαρη πολεμική ενέργεια της Τουρκίας ενάντια στη Ρωσία που κατέληξε σε έγκλημα πολέμου Τούρκων παρακρατικών – παραστρατιωτικών που μάχονται στο έδαφος της Συρίας.

Η καταγγελία έγινε στο Twitter στις ακόλουθες αναρτήσεις:

grizos_lykos

Οι Τούρκοι είχαν προειδοποιήσει με σοβαρές συνέπειες

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή η Τουρκία κάλεσε τον πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα για να διαμαρτυρηθεί για τον «εντατικό» βομβαρδισμό αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας ενάντια σε χωριά στη βόρεια Συρία, όπου κατοικούν Τουρκμένοι, δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου στους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ χωριά της βορειοδυτικής Συρίας όπου κατοικούν Τουρκμένοι έγιναν στόχος «σφοδρών βομβαρδισμών»από ρωσικά αεροσκάφη κοντά στην συνοριακή πύλη της τουρκικής επαρχίας Χατάι.

Στην συνάντηση με τον Ρώσο πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, η κυβέρνηση της Τουρκίας κάλεσε τον άμεσο τερματισμό της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης που πραγματοποιείται κοντά στα τουρκικά σύνορα, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Τονίστηκε ότι οι ενέργειες της ρωσικής πλευράς δεν αποτελούν μάχη ενάντια στην τρομοκρατία, αλλά βομβαρδισμός άμαχου πληθυσμού στα χωριά όπου κατοικούν Τουρκμένοι και αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες», υπογραμμίζεται.

Οι σοβαρές συνέπειες ήταν η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού την Τρίτη, όπως αποδείχτηκε. Η Τουρκία γνώριζε πολύ καλά τι αεροπλάνο κατέρριψε, ανεξάρτητα εάν μετά άρχισε να πουλά “τρέλα” και να ισχυρίζεται ότι “κατέρριψε” άγνωστο αεροσκάφος που δεν ανταποκρίθηκε. Τουρκικές ανατολίτικες πονηριές.

Οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν ανακοινώσει την εμπλοκή τους στον πόλεμο στη Συρία

Την Κυριακή μόνο το TRIBUNE σας ενημέρωσε ότι οι Γκρίζοι Λύκοι ανακοίνωσαν ότι εμπλέκονται κανονικά στον πόλεμο στη Συρία και ότι στέλνουν 250 οπλισμένους ακροδεξιούς να υπερπασπιστούν τους Τουρκμένους.

Συγκεκριμένα σας γράψαμε:

Να ξεφεύγει φαίνεται εντελώς η κατάσταση στη Συρία και με εμπλοκή Τούρκων ακροδεξιών. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από τα τουρκικά Μέσα, Τούρκοι ακροδεξιοί Γκρίζοι Λύκοι ανακοίνωσαν ότι θα μπουν ένοπλοι στη Συρία για να προστατέψουν τους Τουρκμένους από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές.

Όπως διαβάζουμε, 250 ένοπλοι Τούρκοι νεοναζί Γκρίζοι Λύκοι (Bozkurt) έχουν ξεκινήσει για τη Συρία για να συνταχθούν στο πλευρό των Τουρκμένων τζιχαντιστών.

Οι Γκρίζοι Λύκοι ανακοίνωσαν την εμπλοκή τους στον πόλεμο στη Συρία με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, από όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

grizoi_lukoi

Με την εμπλοκή πλέον και Τούρκων ακροδεξιών, οι οποίοι ξεκάθαρα σκοπεύουν να επιτεθούν σε Ρώσους και Κούρδους, ανοίγει εντελώς ο ασκός του Αιόλου.

Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες επιβεβαιωθήκαμε πλήρως τόσο από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους όσο και από την άνανδρη και εγκληματική εκτέλεση των δύο Ρώσων πιλότων την ώρα που έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr