ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ευθύνη για το αιματοκύλισμα στο ξενοδοχείο Radisson Blu στο Μάλι, ανέλαβε η Αλ Κάιντα, με ηχητικό μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Ο ηγέτης της οργάνωσης Αλ Κάιντα του Ισλαμικού Μαγκρέμπ (AQIM) ανέφερε με ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε την Πέμπτη στο Twitter, ότι η οργάνωση ένωσε τις δυνάμεις της με την τζιχαντιστική οργάνωση Αλ Μουραμπιτούν και εξαπέλυσαν από κοινού την επίθεση τον περασμένο μήνα στο ξενοδοχείο Radisson Blu στην πρωτεύουσα του Μάλι, Μπαμακό, που είχε ως αποτέλεσμα 20 νεκρούς.
Ο Αμπντούλ Ουάντουτ, ηγέτης της AQIM, είπε στο μήνυμα του, το οποίο εντόπισε η οργάνωση SITE Intelligence, πως η κοινή επίθεση της 20ης Νοεμβρίου με την Αλ Μουραμπιτούν του Αλγερινού Μόχταρ Μπελμόχταρ, ήταν ένα σύμβολο της ενότητας των δύο οργανώσεων.
Μια ακόμη οργάνωση, το Μέτωπο Απελευθέρωσης του Μακίνα (FLM) ανέλαβε επίσης την ευθύνη για την επίθεση.























































