Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

18 χρόνια είχε θαμμένο τον άνδρα της στην αυλή τους – Τον βρήκαν αφού πέθανε

18 χρόνια είχε θαμμένο τον άνδρα της στην αυλή τους – Τον βρήκαν αφού πέθανε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για

Μια δολοφονία που είχε γίνει πριν 18 ολόκληρα χρόνια ανακάλυψαν στην περιοχή Welsh της Ουαλίας,αλλά μετά το θάνατο και της δολοφόνου, που δεν ήταν άλλη από την γυναίκα του θύματος.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν οι γείτονες της Αν Σαμπίν, στην περιοχή Welsh της Ουαλίας, σταμάτησαν ξαφνικά να την βλέπουν. Κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα ήταν νεκρή.

Από τη νεκροψία προέκυψε πως ο θάνατος της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο, το γεγονός πως έψαχναν τον άντρα της Τζον και δεν τον έβρισκαν τους κίνησε υποψίες.

Οι γείτονες είπαν πως έχουν να δουν τον άντρα της από το 1997, όμως κανείς δεν είχε δηλώσει την εξαφάνιση του. Αμέσως αστυνομικοί, ξεκίνησαν τις έρευνες… Όταν έψαξαν τον κήπο της, βρήκαν το πτώμα του τυλιγμένο σε μία μεγάλη πλαστική σακούλα.

121215170609_9261

Εκείνη τον είχε δολοφονήσει και στην συνέχεια τον είχε τυλίξει με την σακούλα και τον είχε θάψει στον κήπο της. Δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανέναν και συνέχισε τη ζωή της, Για 18 χρόνια κουβαλούσε αυτό το μυστικό και κανείς δεν μπορούσε να την υποψιαστεί καθώς όπως λένε όσοι την ήξεραν ήταν λίγο «τρελή», αλλά πολύ φιλική.

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει έναν γιο τον οποίο εγκατέλειψαν στην Νέα Ζηλανδία, όπου έμεναν για λίγο καιρό. Ο 53χρονος πλέον Στηβ ενημερώθηκε για το θάνατο τους από τις Αρχές μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης.

Όπως λέει ποτέ τον εγκατέλειψαν όταν ήταν έξι ετών. Όταν έμαθε τι είχε συμβεί δήλωσε: «ήταν σίγουρα διαβολική αυτή η γυναίκα. Μία γ@μημ@νη σκύλα. Με εγκατέλειψαν έξω από ένα σπίτι και μου είπαν θα έλθουμε να σε πάρουμε. Δεν ήλθαν ποτέ»!

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr