ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο χτύπημα των Ρώσων στην Τουρκία: Φέρνετε την ηρωίνη στην Ευρώπη!

Νέο χτύπημα των Ρώσων στην Τουρκία: Φέρνετε την ηρωίνη στην Ευρώπη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλα φορτία ηρωίνης από το Αφγανιστάν εισέρχονται στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας, δήλωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Δίωξης Ναρκωτικών της Ρωσίας.

“Σε αυτή την περίπτωση, το λαθρεμπόριο πετρελαίου συμπίπτει με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, μόνο που έχουν διαφορετικούς προορισμούς. Εάν η αφγανική ηρωίνη περνά μέσω Τουρκίας και στη συνέχεια στα βαλκανικά κράτη και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το πετρέλαιο ρέει μέσα στην Τουρκία”, δήλωσε ο Βίκτορ Ιβάνοφ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο Ιβάνοφ είπε ότι τα ναρκωτικά από το Αφγανιστάν αποφέρουν κέρδη που υπολογίζονται σε 150 εκ. δολάρια ετησίως για τους ανθρώπους που εμπλέκονται με το εμπόριό τους, προσθέτοντας ότι η Τουρκία είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείται για τη μεταφορά της αφγανικής ηρωίνης, όπως και για το λαθραίο πετρέλαιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς

Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου – Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελλαδικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας

Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο – Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr