Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι σκότωσαν 3 πολύτεκνες Κούρδισσες μητέρες

Οι Τούρκοι σκότωσαν 3 πολύτεκνες Κούρδισσες μητέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις Κούρδισσες μητέρες δολοφονήθηκαν την Κυριακή από τα τουρκικά στρατεύματα που επιχειρούν στις κυρίως κουρδικές πόλεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας (τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν).

Δέκα χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί, υποστηριζόμενοι από τανκς και διάφορα άλλα τεθωρακισμένα, επιτίθενται στις κουρδικές πόλεις για να εξολοθρεύσουν -όπως ισχυρίζονται- τους πυρήνες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).

Στις πόλεις έχει κηρυχτεί απαγόρευση κυκλοφορίας και οι κάτοικοι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, σε πολλές περιπτώσεις έχει κοπεί το ρεύμα, το τηλέφωνο και το διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Όποιος τολμήσει να διαβεί εξώπορτα ελεύθεροι σκοπευτές παραμονεύουν και τον εκτελούν.

Στην πόλη Νίσιβη, την Κυριακή 7η ημέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, μια 39χρονη γυναίκα η Εμιρέ Γκοκ (Emire Gök), μητέρα 4 παιδιών, δολοφονήθηκε επειδή βγήκε στον κήπο του σπιτιού της. Να σημειωθεί ότι το σημείο που βρίσκεται το σπίτι της είναι εκτός της ζώνης που έχει κηρυχτεί απαγόρευση κυκλοφορίας. Δέχτηκε σφαίρες στον λαιμό και στα πόδια.

Στην Τσίζρε, επίσης την Κυριακή και 7η ημέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και για αυτή την πόλη, η Ζεϊνέπ Γιλμάζ (Zeynep Yılmaz), 40 ετών, έχασε τη ζωή της από πυρά που της έριξαν Τούρκοι αστυνομικοί από τεθωρακισμένο όχημα της Αστυνομίας. Το νεκρό σώμα της Γιλμάζ έμεινε εκεί που έπεσε επειδή εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας κανείς δεν τολμά να βγει να το μαζέψει, ενώ είναι αδύνατο για τους ίδιους λόγους και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Στη Σιλώπη, την Κυριακή, μια 40χρονη γυναίκα, η Αϊσέ Μπουρουντεκίν (Ayşe Buruntekin) δολοφονήθηκε από τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας. Μητέρα 9 παιδιών η Μπουρουντεκίν σκοτώθηκε ενώ βρισκόταν στην Ταράτσα του σπιτιού της. Το άψυχο σώμα της το κρατά η οικογένειά της μέσα στο σπίτι, αφού εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας και του βομβαρδισμού της γειτονιάς από τουρκικούς όλμους, είναι αδύνατη η μεταφορά του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr