ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Βασίλιε Μίσιτς στο Allwyn Game Time: Οι στόχοι με τη Χάποελ και τα ατού του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τουρκική Αστυνομία απήγαγε και εκτέλεσε δύο Κούρδους στην κουρδική πόλη Σιλώπη στη νοτιοανατολική Τουρκία.
Ο ένας ήταν 18χρονος και ο άλλος 55χρονος πατέρας 4 παιδιών.
Και των δύο οι φόνοι έγιναν γνωστοί όταν Τούρκος αστυνομικός ανάρτησε τις φωτογραφίες των πτωμάτων τους στο Twitter.

Ο Νετζάτ Οντέν (Nejat Öden), 18 ετών, αγνοούνταν επί τρεις ημέρες. Είχε φύγει από το σπίτι του για να επισκεφτεί έναν γείτονα.
Για την εξαφάνισή του θεωρήθηκε υπεύθυνη η τουρκική Αστυνομία, μιας και το τελευταίο διάστημα οι Ειδικές Δυνάμεις απαγάγουν νεαρούς Κούρδους και τους βασανίζουν.
Ο θάνατός του αποκαλύφθηκε όταν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η φωτογραφία του να κείτεται νεκρός.
Το συγκλονιστικό είναι ότι η φωτογραφία του νεκρού Νετζάτ Οντέν αναρτήθηκε στο Twitter από τον λογαριασμό @galip0617 (Galip Korkmaz), ο οποίος είναι αστυνομικός.
Το πτώμα του Οντέν μεταφέρθηκε αν αγνοία της οικογένειάς του στο δημόσιο νοσοκομείο toυ Σιρνάκ.
Ο ίδιος αστυνομικός που tweetάρει ως @galip0617 είχε προηγουμένως αναρτήσει και τη φωτογραφία ενός ακόμα νεκρού Κούρδου, του 55χρονου Ισμαήλ Γιεβσάν (İsmail Yevşan), πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος επίσης αγνοούνταν στη Σιλώπη και δολοφονήθηκε με την ίδια διαδικασία.
Ο λογαριασμός του Τούρκου αστυνομικού που δημοσίευσε ως “τρόπαια” τους δύο νεκρούς Κούρδους έχει απενεργοποιηθεί στο Twitter.























































