ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τουρκική Αστυνομία απήγαγε και εκτέλεσε δύο Κούρδους στην κουρδική πόλη Σιλώπη στη νοτιοανατολική Τουρκία.
Ο ένας ήταν 18χρονος και ο άλλος 55χρονος πατέρας 4 παιδιών.
Και των δύο οι φόνοι έγιναν γνωστοί όταν Τούρκος αστυνομικός ανάρτησε τις φωτογραφίες των πτωμάτων τους στο Twitter.

Ο Νετζάτ Οντέν (Nejat Öden), 18 ετών, αγνοούνταν επί τρεις ημέρες. Είχε φύγει από το σπίτι του για να επισκεφτεί έναν γείτονα.
Για την εξαφάνισή του θεωρήθηκε υπεύθυνη η τουρκική Αστυνομία, μιας και το τελευταίο διάστημα οι Ειδικές Δυνάμεις απαγάγουν νεαρούς Κούρδους και τους βασανίζουν.
Ο θάνατός του αποκαλύφθηκε όταν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η φωτογραφία του να κείτεται νεκρός.
Το συγκλονιστικό είναι ότι η φωτογραφία του νεκρού Νετζάτ Οντέν αναρτήθηκε στο Twitter από τον λογαριασμό @galip0617 (Galip Korkmaz), ο οποίος είναι αστυνομικός.
Το πτώμα του Οντέν μεταφέρθηκε αν αγνοία της οικογένειάς του στο δημόσιο νοσοκομείο toυ Σιρνάκ.
Ο ίδιος αστυνομικός που tweetάρει ως @galip0617 είχε προηγουμένως αναρτήσει και τη φωτογραφία ενός ακόμα νεκρού Κούρδου, του 55χρονου Ισμαήλ Γιεβσάν (İsmail Yevşan), πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος επίσης αγνοούνταν στη Σιλώπη και δολοφονήθηκε με την ίδια διαδικασία.
Ο λογαριασμός του Τούρκου αστυνομικού που δημοσίευσε ως “τρόπαια” τους δύο νεκρούς Κούρδους έχει απενεργοποιηθεί στο Twitter.























































