Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισπανίδα βουλευτής θήλασε το μωρό της μέσα στο κοινοβούλιο (φωτο)

Ισπανίδα βουλευτής θήλασε το μωρό της μέσα στο κοινοβούλιο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Podemos, Θηλασμός, Ισπανία, Μωρό, Φωτογραφίες,

Στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της νέας Βουλής της Ισπανίας, η Καρολίνα Μπεσκάνσα έσπευσε να υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση. Δεν χάρηκαν όλοι με αυτό όμως.

Η βουλευτής του Podemos είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα θηλάσει το μωρό της μέσα στο κοινοβούλιο και ακριβώς αυτό έπραξε την Τετάρτη. Κάποιοι χάρηκαν με το γεγονός ότι η Μπεσκάνσα πήγε με το παιδί της στην πρώτη συνεδρίαση της Βουλής, όπως ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, με τον ηγέτη του Podemos να είναι ανάμεσα σε αυτούς που έπαιξαν με το αγοράκι.

Αλλοι όμως αντέδρασαν στην απόφαση της Μπεσκάνσα να θηλάσει το μωρό μέσα στο κοινοβούλιο. Οπως για παράδειγμα ο Χόρχε Φερνάντεζ Ντίαζ, που εκτελεί χρέη υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος χαρακτήρισε την κίνηση ως «αξιοθρήνητη», ενώ η Κάρμεν Τσακόν, των Σοσιαλιστών, δήλωσε ότι «ήταν ειλικρινά περιττό».

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η βουλευτής ζήτησε από τους φωτογράφους να μην δείξουν το πρόσωπο του μικρού Ντιέγκο. Ομως, αρκετοί της άσκησαν κριτική, λέγοντας ότι κατέφυγε σε αυτό το τέχνασμα για να στρέψει επάνω της την προσοχή, σημειώνοντας ότι στο ισπανικό κοινοβούλιο υπάρχει βρεφονηπιακός σταθμός από το 2006, προκειμένου να διευκολύνονται οι μητέρες βουλευτές.

Η ίδια υπερασπίστηκε το δικαίωμα κάθε γονιού να μεγαλώσει το παιδί του όπως μπορεί ή επιθυμεί., δηλώνοντας ότι είχε την τύχη να μην χωριστεί από τον γιο της από την ημέρα που γεννήθηκε. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη επίσκεψη του μικρού Ντιέγκο στο κοινοβούλιο, αφού είχε «συνοδέψει» τη μητέρα του και στην ορκωμοσία της.

Δεν είναι πάντως η μόνη πολιτικός που έχει κάνει κάτι τέτοιο. Η Γιολάντα Πινέδα είχε πάει στο ισπανικό κοινοβούλιο με το μωρό της το 2012, ενώ συχνά η Λιτσία Ροντσιούλι φιγουράρει σε φωτογραφίες από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το μωρό της αγκαλιά.

Η κόρη της έκανε «ντεμπούτο» εκεί το Σεπτέμβριο του 2010, όταν ήταν μόλις έξι εβδομάδων. Από τότε η μικρή «μεγαλώνει» μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.

ispania 1

ispania 2

ispania 3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

Σάντσεθ: Η Ισπανία θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος έως τον Ιούλιο

DW: Σε ποιον ανήκει ο αμύθητος θησαυρός του Σαν Χοσέ;

«Όχι» κι από την Ισπανία στην πρόταση Μακρόν για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr