ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Βιασμός, Κακοποίηση Ανηλίκου, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδοκτόνος, Σεξουαλική Κακοποίηση,


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που θα διαβάσετε. Ένας 59χρονος Αιγύπτιος βίασε τη δίχρονη εγγονή του, ένα μωρό, και στη συνέχεια η κόρη του έπνιξε το παιδί της για να μην δημιουργηθεί σκάνδαλο στην κλειστή κοινωνία που ζούσαν.
Ο 59χρονος άνδρας, που ονομάζεται Φαράτζ, περίμενε να πάνε για ύπνο η 23χρονη κόρη του και η μόλις δύο ετών εγγονή του.
Μόλις μητέρα και κόρη αποκοιμήθηκαν, το τέρας πήγε και τράβηξε το μωρό και εγγονή του μέσα από τα χέρια της μάνας της και κόρης του, πήρε το μωρό στο δικό του δωμάτιο και το βίασε.
Όταν η μητέρα ξύπνησε και ανακάλυψε τι είχε συμβεί, πήρε τη δίχρονη κόρη της και την έπνιξε μέσα σε ένα κουβά με νερό για να μην μαθευτεί στην τοπική κοινωνία της επαρχιακής πόλης Σοχάγκ (Sohag), στην κεντρική – ανατολική Αίγυπτο, τι είχε συμβεί και προκληθεί σκάνδαλο.
Ωστόσο, το έγκλημα δεν έμεινε κρυφό και η Αστυνομία συνέλαβε πατέρα και κόρη για τον βιασμό και φόνο της δίχρονης μικρής.























































