Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν και σκοτώνουν παιδιά στην Τσίζρε

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν και σκοτώνουν παιδιά στην Τσίζρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, από τουρκικό βομβαρδισμό στην κουρδική πόλη Τσίζρε στην επαρχία του Σιρνάκ στη νοτιοανατολική Τουρκία την Παρασκευή.

Ο τουρκικός Στρατός συνεχίζει τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις στην πόλη Τσίζρε, όπου υποτίθεται ότι μάχεται ενάντια στους Κούρδους αντάρτες του PKK, προκαλώντας ωστόσο μεγάλες απώλειες μεταξύ των αμάχων.

“Τα τουρκικά στρατεύματα χτύπησαν την Παρασκευή οικίες στις συνοικίες Νταγκ και Σαχ στην Τσίζρε με πυρά βαρέως πυροβολικού. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά”, δήλωσε ένας τοπικός διαδικτυακός ακτιβιστής στο ARA News, ο οποίος ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το όνομά του για λόγους ασφαλείας.

“Ακόμα 4 άμαχοι τραυματίστηκαν από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς της Παρασκευής”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Το τουρκικό κράτος έχει κόψει τον ηλεκτρισμό και το νερό στα σπίτια στην Τσίζρε και οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε φάρμακα και φαγητό.

Οι τουρκικές Αρχές έχουν κηρύξει εδώ και εβδομάδες απαγόρευση κυκλοφορίας στην Τσίζρε με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους. Στην πραγματικότητα η πόλη τελεί υπό κατάσταση πολιορκίας.

Το τουρκικό πυροβολικό βομβαρδίζει συνεχώς τις γειτονιές που θεωρεί ότι έχουν οχυρωθεί Κούρδοι αριστεροί αντάρτες. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες 50 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τα τουρκικά πυρά. Άμαχοι που είναι Τούρκοι πολίτες, αν και κουρδικής καταγωγής.

Το τουρκικό κράτος δολοφονεί βομβαρδίζοντας τους πολίτες του και κανείς από τον “πολιτισμένο” δυτικό κόσμο δεν διαμαρτύρεται.

turkish Τούρκοι στρατιώτες που επιτίθενται στην Τσίζρε σε αναμνηστική φωτογραφία. Ποζάρουν με τον χαιρετισμό της ακροδεξιάς φασιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr