ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαχητές Χούτι απήγαγαν τρεις δημοσιογράφους του τηλεοπτικού δικτύου Αλ Τζαζίρα στην πόλη Ταΐζ, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές της Υεμένης.
Όπως ανακοίνωσε το Αλ Τζαζίρα, ο ανταποκριτής του καναλιού στη χώρα της Αραβίας Χαμντί αλ Μποκαρί και οι συνεργάτες του, Αμπντουλαζίζ αλ Σαμπρί και Μονέερ αλ Σαμπάι κάλυπταν τα γεγονότα στην περιοχή, όταν εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους. Αργότερα, το τηλεοπτικό δίκτυο ενημερώθηκε για την απαγωγή τους από Χούτι μαχητές.
Με επιστολή που εστάλη στην κυβέρνηση της Υεμένης, το Αλ Τζαζίρα απαιτεί να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, για την ασφάλεια και την απελευθέρωση των τριών δημοσιογράφων του.























































