ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη μονογραφή συμφωνιών ύψους περίπου 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων προχώρησαν η Τεχεράνη και η Μόσχα, ανακοίνωσε ο Αλί Ακμπάρ Βελαγιατί, ο σύμβουλος του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.
Ο Βελαγιατί, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα, είπε ότι συζήτησε ορισμένα από τα σχέδια αυτά με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Η Τεχεράνη, είπε, ενδιαφέρεται να λάβει δάνειο από τη Ρωσία για να αναπτύξει τους σιδηροδρόμους της και τα εργοστάσια παραγωγής πυρηνικής ενέργειας.
Οι συμφωνίες αυτές είχαν υπογραφεί τους προηγούμενους μήνες. “Μονογράφηκαν και μπορούν πλέον να τεθούν σε εφαρμογή” είπε ο Ιρανός αξιωματούχος, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ.
Το Ιράν συζητά επίσης το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην πώληση πετρελαίου στην ρωσική εταιρεία Rosneft. Ο Βελαγιατί αποκάλυψε ότι ο επικεφαλής της εταιρείας, ο Ιγκόρ Σέτσιν, ήταν παρών στη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.
Η Rosneft δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο προς το παρόν για την πληροφορία αυτή.























































