Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομαδικός βιασμός 17χρονης μεθυσμένης Βελγίδας από Ιρακινούς πρόσφυγες

Ομαδικός βιασμός 17χρονης μεθυσμένης Βελγίδας από Ιρακινούς πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο πρόσφατα αφιχθέντες μετανάστες είναι μεταξύ 7 ανδρών που συνελήφθησαν στην Οστάνδη (Ostend) του Βελγίου για το βιασμό μιας 17χρονης Βελγίδας ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Ο βιασμός συνέβη τον Νοέμβριο, αλλά μόλις τώρα ήρθε στο φως χάρη στην ανακάλυψη ενός βίντεο που τον είχε καταγράψει στο κινητό ενός από τους συλληφθέντες, ενός 14χρονου.

Το αγόρι ερευνήθηκε από τις Αρχές για πιθανή “ριζοσπαστικοποίηση”, αφού έδειξε σε συμμαθητές του φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook, όπου φορούσε στρατιωτικά ρούχα και κρατούσε ένα αυτόματο όπλο, σύμφωνα με τη βελγική De Morgen.

Η βελγική Αστυνομία κατάσχεσε το κινητό του στα πλαίσια της σχετικής έρευνας και εκεί ανακάλυψαν το βίντεο όπου το συγκεκριμένο αγόρι και ακόμα 6, ο μεγαλύτερος 25 ετών, χόρευαν, γελούσαν και τραγουδούσαν στα αραβικά γύρω από το θύμα τους που ήταν αναίσθητο. Στη συνέχεια του βίντεο ο ένας μετά τον άλλον βίασαν τη 17χρονη.

Οι επτά συλληφθέντες είναι όλοι Άραβες. Οι δύο έχουν βελγική υπηκοότητα και οι 5 Ιρακινοί. Δύο από τους επτά είναι πρόσφατα αφιχθέντες αιτούντες άσυλο.

Ένας από τους βιαστές είπε στους αστυνομικούς: “Δεν είχε κάποιο λόγο να διαμαρτυρηθεί. Οι γυναίκες πρέπει να υπακούν στους άνδρες”. Ένας άλλος κατέθεσε στην Αστυνομία ότι η κοπέλα είχε ζητήσει να της “το κάνουν”, ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο ήταν αναίσθητη. Ένας άλλος είπε ότι ο ομαδικός βιασμός είναι ό,τι πιο φυσιολογικό στον κόσμο.

Από τους επτά οι έξι παραδέχθηκαν ότι συνουσιάστηκαν με τη 17χρονη, μόνο ο μεγαλύτερος σε ηλικία το αρνήθηκε.

Ο ομαδικός βιασμός συνέβη τον Νοέμβριο στο υπόγειο ενός σπιτιού. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται τίποτα από τον βιασμό της. Όπως κατέθεσε είχε πάει με τον φίλο της σε ένα πάρτι νωρίτερα και μέθυσε. Αλλά δεν θυμόταν να βρέθηκε στο υπόγειο ή να τη βίασαν.

Ο αρμόδιος υπουργός μετανάστευσης και ασύλου, Τέο Φράνκεν, περιέγραψε τον ομαδικό βιασμό ως “αηδιαστικό” και πρόσθεσε ότι στους βιαστές δεν θα δοθεί άσυλο. “Θα σταλούν πίσω στο Ιράκ εάν κριθούν ένοχοι” από τη Δικαιοσύνη, είπε.

Ο δήμαρχος της Οστάνδης, Γιόχαν Βάντε Λανότ, δήλωσε ότι “είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί νεοφερμένοι έχουν προβληματικά πιστεύω για τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όταν θα εκτίσουν τις ποινές τους στη συνέχεια πρέπει να απελαθούν από τη χώρα”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Πέσιμο» στην Ούρσουλα στις Βρυξέλλες – Της φώναζαν: «Είσαι εγκληματίας, έπρεπε να βρίσκεσαι στη Χάγη»

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Το Ιράν δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να επιτίθεται στο Ισραήλ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr