Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι μισθοφόροι του Ερντογάν στέλνουν παιδιά στρατιώτες στην πρώτη γραμμή

Οι μισθοφόροι του Ερντογάν στέλνουν παιδιά στρατιώτες στην πρώτη γραμμή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νούσρα (συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα), οι σύμμαχοί τους “μετριοπαθείς” του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), η -επίσης παραμάγαζο της Αλ Κάιντα- οργάνωση Αχράρ Αλ Σαμ και οι άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις που υποστηρίζονται από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία στη βορειοδυτική Συρία, μιμούνται το Ισλαμικό Κράτος και έχουν αρχίσει να στέλνουν παιδιά στρατιώτες στην πρώτη γραμμή τους που καταρρέει, από την υποστηριζόμενη από τη Ρωσία επίθεση του συριακού στρατού.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, που επικαλείται το Almasdar News, οι Σύροι στρατιώτες ανέφεραν ότι σε αψιμαχίες που είχαν με τους φιλότουρκους τζιχαντιστές συνειδητοποίησαν ότι είχαν απέναντί τους ανήλικα παιδιά.

Πολλά παιδιά που βρίσκονται στην αρχή της εφηβείας τους δεν μπορούν καν να χρησιμοποιήσουν σωστά τα αυτόματα όπλα που τους έχουν δώσει οι φιλότουρκοι “μετριοπαθείς” ισλαμιστές φονιάδες.

Ένα από τα παιδιά στρατιώτες που σκοτώθηκε σε μάχη στο βόρειο Χαλέπι αναγνωρίστηκε ως ο Μοχάμαντ Κασέμ (Mohammad Qassem), είναι το αγόρι που βλέπετε στη φωτογραφία να ποζάρει κρατώντας δύο καλάσνικοφ.

Ο Κασέμ σκοτώθηκε την Παρασκευή σε μάχη στο Ριτιάν την ώρα που οι κυβερνητικές δυνάμεις επιτέθηκαν και κατέλαβαν τζιχαντιστικές αμυντικές θέσεις.

Είναι πλέον φανερό ότι οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και οι “μετριοπαθείς” του FSA έχουν αποδεκατιστεί από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές και στέλνουν παιδιά στην πρώτη γραμμή να πεθάνουν για την ηττημένη ισλαμική “επανάστασή” τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr