ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έβαζε αγγελίες για να βρει βιαστές για την … 6χρονη κόρη της!

Έβαζε αγγελίες για να βρει βιαστές για την … 6χρονη κόρη της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλο προκαλεί το δράμα που περνούσε ένα 6χρονο κορίτσι στις ΗΠΑ και το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη δίκη της μητέρας της.

Η 35χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε 26ετή ποινή φυλάκισης καθώς έβαζε αγγελίες στο Ίντερνετ ψάχνοντας για άνδρες που θα ήθελαν να βιάσουν την κόρη της.

Μαζί με το σύζυγό της και χρησιμοποιώντας δημοφιλές siteαγγελιών έψαχναν πελάτες για να έρθουν στο σπίτι του στο Μέρισβιλ της Ουάσιγκτον και να κακοποιήσουν το κορίτσι.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το σπίτι του ζευγαριού βρήκαν βίντεο του κοριτσιού στο οποίο κακοποιούνταν από άγνωστο άνδρα ενώ η μητέρα παρακολουθούσε.

Η κατηγορούμενη που ξέσπασε σε κλάματα κατά την ανακοίνωση της απόφασης βρέθηκε ένοχη για βιασμό ανηλίκου, κακοποίηση και την προώθηση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου για εμπορικούς σκοπούς. Επίσης καταδικάστηκε για δικίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Το Ιούνιο ο σύζυγός της είχε δηλώσει ένοχος στην κατηγορία για βιασμό πρώτου βαθμού και κακοποίηση παιδιού και κατοχή παιδικής πορνογραφίας και καταδικάστηκε σε 27ετή φυλάκιση.

Το ζευγάρι δεν κατονομάστηκε για να προστατευθεί το κορίτσι και ο αδελφός της που τέθηκαν υπό κρατική φροντίδα μετά τη σύλληψη των γονιών τους το 2014.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βυθίζεται η δημοτικότητα του Τραμπ – Έπεσε στο 32%, το χαμηλότερο ποσοστό της πολιτικής του καριέρας

ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Washington Post: Περισσότεροι Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί στον πόλεμο με το Ιράν απ’ όσους έχει αναγνωρίσει το Πεντάγωνο

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr